Parchetul a anunţat o conferinţă privind frauda la Liceul "Leonida", în loc de "Bolintineanu"

Postat la 05 iulie 2013 50 afişări

Parchetul Capitalei a anunţat vineri, într-un comunicat, o declaraţie de presă în legătură cu dosarul privind fraudele la examentul de bacalaureat desfăşurat în "Liceul Dimitrie Leonida", ulterior menţionând că a fost o greşeală şi ancheta este cea de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu".

Parchetul a anunţat o conferinţă privind frauda la Liceul "Leonida", în loc de "Bolintineanu"

 "În jurul orei 14.00, la sediul Parchetului de pe lângă tribunalul Bucureşti urmează a avea loc o declaraţie de presă în legătură cu dosarul privind fraudele de la examentul de Bacalaureat desfăşurat în Liceul Dimitrie Leonida", se arată în comunicatul Parchetului.

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii Parchetului Capitalei au arătat că nu este vorba de o nouă anchetă, la Liceul "Dimitrie Leonida", ci declaraţia de presă va fi despre cazul de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu".

Poliţiştii au mers, vineri, la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" pentru a pune în executare peste o sută de mandate de aducere emise pe numele unor elevi care au susţinut examenul de bacalaureat la această şcoală, vizată de o anchetă a procurorilor parchetului Capitalei privind suspiciuni de fraudă la examen.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/parchetul-a-anuntat-o-conferinta-privind-frauda-la-liceul-leonida-in-loc-de-bolintineanu-11093851
11093851
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.