Parchet: Actele primite arată că peste 160 de jandarmi au intervenit în Piaţa Victoriei

Postat la 15 august 2018 64 afişări

Documentele primite până acum de procurorii militari arată că aproximativ 160 de jandarmi ar fi intervenit în Piaţa Victoriei la mitingul de pe 10 august, a anunţat Ionel Corbu, reprezentantul Parchetului Militar.

Parchet: Actele primite arată că peste 160 de jandarmi au intervenit în Piaţa Victoriei

"La acest moment, din vizualizarea documentelor, sunt peste 160 de militari jandarmi. Vorbesc de militarii jandarmi care au participat la activitatea de intervenţie. Atât am reuşit să sintetizăm din documente. E vorba de forţele participante. Sunt cele care în urma decelării documentelor ce ne-au fost puse la dispoiziţie au fost evidenţiate într-o situaţie de analiză", a declarat Ionel Corbu, reprezentantul Parchetului Militar.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.