Paramount Pictures participă la un proiect imobiliar de 1 miliard de dolari în Dubai

Postat la 07 martie 2013 49 afişări

Paramount Pictures va construi în colaborare cu dezvoltatorul arab Damac Properties un complex imobiliar format din patru turnuri cu temă hollywoodiană, care va include un hotel, apartamente şi magazine. Valoarea proiectului este de 1 miliard de dolari.

Damac Properties, dezvoltator din Dubai, va finanţa şi va coordona construcţia clădirilor în zona Burj Khalifa, a declarat directorul general al companiei, Ziad El Chaar, relatează Bloomberg.

Paramount Pictures va contribui, prin Paramount Hotels & Resorts, la proiectarea construcţiilor şi le va administra după finalizare, în 2015.

"Credem că valoarea proiectelor imobiliare va continua să crească, în special în cazul celor de brand. Orice implică un risc, dar avem încredere în brandul propriu, în brandul Paramount şi în zona Burj Khalifa", a spus Chaar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Paramount Pictures,
Dubai,
proiect imobiliar
/actualitate/paramount-pictures-participa-la-un-proiect-imobiliar-de-1-miliard-de-dolari-in-dubai-10652010
10652010
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.