Papalekas anunţă primii chiriaşi în turnul de birouri din Barbu Văcărescu, pe Vodafone şi Huawei

Postat la 24 martie 2014 69 afişări

Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas a anunţat închirierea a 37,5% din turnul de birouri pe care îl va construi pe strada Barbu Văcărescu din Bucureşti, un spaţiu de 16.000 metri pătraţi fiind preluat pe 10 ani de Vodafone, în timp ce compania Huawei a închiriat 2.500 metri pătraţi pe 5 ani.

Papalekas anunţă primii chiriaşi în turnul de birouri din Barbu Văcărescu, pe Vodafone şi Huawei

 Fondul de investiţii Globalworth, controlat de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, anunţă închirierea către operatorul de telefonie mobilă Vodafone a 16.000 metri pătraţi în turnul de birouri pe care îl va construi pe strada Barbu Văcărescu din Bucureşti, contract pe o perioadă de 10 ani.

"Am finalizat una dintre cele mai importante tranzacţii de închiriere de pe piaţa din Bucureşti. Contractul, pe o perioadă de 10 ani, a fost finalizat recent cu Vodafone pentru 16.000 metri pătraţi în Bucharest One, cea mai mare tranzacţie din acest an şi una dintre cele mai mari de pe piaţa din Bucureşti care a fost încheiată vreodată", se arată într-un raport al fondului. De asemenea, compania chineză Huawei a închiriat o suprafaţă de 2.500 metri pătraţi în clădire pentru o perioadă de cinci ani, astfel că Bucharest One a ajuns la un grad de preînchiriere de 37,5%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/papalekas-anunta-primii-chiriasi-in-turnul-de-birouri-din-barbu-vacarescu-pe-vodafone-si-huawei-12320696
12320696
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.