Papa Francisc, transportat cu un Logan. De ce nu a vrut Suveranul Pontif o maşină blindată

Postat la 31 mai 2019 160 afişări

Modestia şi simplitatea sunt mesajale pe care Papa Francisc a vrut să le transmită de fiecare dată când s-a afla într-o vizită oficială în afara Vaticanului. În România, Papa este transportat cu un Logan simplu şi a mers cu geamurile coborâte.

Papa Francisc, transportat cu un Logan. De ce nu a vrut Suveranul Pontif o maşină blindată

Mulţi dintre români s-ar fi aşteptat probabil ca Papa Francisc să fie preluat de la Aeroportul Otopeni cu o limuzină, însă Suveranul Pontif a cerut să fie transportat cu o Dacia Logan.Singurul lucru care arăta că maşina nu duce un om de rând era tocmai numărul, SCV 1, ceea ce înseamnă "Status Civitatis Vaticanae”(Statul Cetăţii Vatican).

 

În timpul vizitei Papei în România, preşedintele Klaus Iohannis a fost preluat de la aeroport şi dus la Palatul Cotroceni cu o maşină marca Mercedes Clasa S.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
papa benedict,
transport,
logan,
masina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.