Maşină de făcut bani. Complexul Therme Bucureşti şi-a triplat profitul în 2018, ajungând la 9 milioane lei. Cifra de afaceri a fost de 114 mil. lei

Postat la 31 mai 2019 304 afişări

Therme Nord Bucureşti, compania care administrează complexul de wellness şi relaxare Therme de lângă Capitală, a avut în 2018 o cifră de afaceri de 114 milioane de lei (24,6 mil. euro), în creştere cu 14% faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Maşină de făcut bani. Complexul Therme Bucureşti şi-a triplat profitul în 2018, ajungând la 9 milioane lei. Cifra de afaceri a fost de 114 mil. lei

Cu acest rezultat, Therme se apropie cu paşi repezi de nivelul businessului unor hoteluri de cinci stele din Bucureşti. De exemplu, compania care operează hotelul Radisson Blu din Capitală are anual afaceri de circa 150 mil. lei.

Complexul Therme a fost deschis în ianuarie 2016 după o investiţie iniţială de circa 50 de milioane de euro. Ulterior, grupul austriac A-Heat a continuat să investească în unitatea de lângă Capitală, ajungând la un total de peste 100 de milioane de euro investiţi.

Banii au venit inclusiv din ajutoare de stat, iar ultimul proiect pentru care compania a primit OK-ul pentru finanţare de la stat a fost depus chiar anul trecut.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
complex,
cifra de afaceri,
bani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.