Cum poate criza să scoată ce-i mai rău din umanitate. O femeie aflată într-un supermarket a atacat un bărbat cu un cuţit, într-un conflict pornit de la hârtie igienică

Postat la 16 martie 2020 8032 afişări

Cum poate criza să scoată ce-i mai rău din umanitate. O femeie aflată într-un supermarket a atacat un bărbat cu un cuţit, într-un conflict pornit de la hârtie igienică

O femeie aflată într-un supermarket din Australia a încercat să atace un bărbat cu un cuţit, într-un conflict pornit de la hârtie igienică, un student de origine chineză a fost bătut pe stradă în Londra, iar protestatarii de pe o insula din Oceanul Indian au îatacat cu pietre o navă de croazieră.

Incidente iraţionale ca acestea nu reprezintă neapărat o regulă, însă mentalitatea “fiecare pentru el” pare să fie cea mai populară.

Liderii naţiunilor afectate încearcă să menţină controlul asupra situaţia, impunând măsuri şi promiţând că îşi vor îmbunătăţi sistemele de sănătate.

Cu toate acestea, ţările afectate nu au reuşit să se coordoneze prea bine într-o problemă la nivel global. India, responsabilă pentru aproximativ 20% din volumul de medicamente, a oprit exportul unora dintre acestea.

Stocul de măşti la nivel global este din ce în ce mai mic, pentru oamenii le cumpără chiar dacă nu au nevoie de ele.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
atac,
barbat,
conflict,
cote,
cutit

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.