Pachet suspect, descoperit in apropiere de Pentagon

Postat la 17 iunie 2011 10 afişări

Politia a blocat circulatia, vineri dimineata, in jurul Pentagonului, sediul Departamentului american al Apararii, dupa ce a descoperit un pachet suspect "care seamana cu o bomba" intr-un vehicul, a anuntat postul de televiziune NBC News, citand un oficial.

O persoana a fost arestata si politia este in cautarea altor doi suspecti care au fugit, potrivit postului de televiziune. Mai multe strazi au fost blocate in jurul enormei cladiri a Departamentului Apararii, situat la periferia Washingtonului. Oficiali din cadrul Pentagonului si politiei au refuzat ca comenteze incidentul, dar o conferinta de presa urmeaza sa fie organizata in scurt timp.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
pentagon,
pachet,
suspect
/actualitate/pachet-suspect-descoperit-in-apropiere-de-pentagon-8353667
8353667
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.