(P) Telecabină Buşteni – Babele – Peştera

Postat la 28 decembrie 2022 87 afişări

Îţi place muntele, dar eşti o persoană comodă. Apreciezi aerul curat şi frumuseţea peisajelor. Deşi Valea Prahovei te îmbie cu hoteluri şi restaurante, ai vrea mai mult. Îţi doreşti senzaţii puternice, în deplină siguranţă şi fără efort. Ei bine, Teleferic Prahova te aşteaptă la Buşteni cu serviciul de telecabină Buşteni-Babele-Peştera, pentru o experienţă de neuitat. Peisaje spectaculoase, orizonturi deschise, o cabană primitoare, toate îţi sunt accesibile în cel mai confortabil mod. Pluteşte pe deasupra prăpastiei şi urcă pozele spectaculoase pe toate reţelele sociale. Când îţi vor vedea selfie-ul de la Babele, colegilor rămaşi la birou nu le va rămâne decât să-ţi dea un like pentru a-şi ascunde invidia. În plus, telecabina face excursia accesibilă şi pentru cei mici. Copilul tău îţi spune mereu că vrea să crească mare-mare. Ai acum ocazia să-l înalţi la mii de metri, să-i pui la picioare un superb colţ de ţară şi să-i provoci imaginaţia cu povestea Sfinxului şi a Babelor sau a Crucii Eroilor de pe Caraiman. Va trăi o aventură neaşteptată şi frumoasă alături de părinţi iar imaginile văzute şi senzaţiile trăite i se vor întipări pentru restul vieţii. Traseul Buşteni-Babele are preţul de 90 RON (45 pentru copii) iar un tur-retur costă 170, respectiv 80 lei. Urcarea Peştera-Babele costă 75 lei (40 pentru copii), un tur-retur ajungând la 140, respectiv 70 lei.

Excursia cu telecabina oferă tuturor fascinaţie, emoţie şi inspiraţie. Muntele te aşteaptă cu experienţe şi amintiri de vis. Nu mai ezita, trăieşte, simte şi bucură-te de zăpadă!   

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
busteni,
telecabina,
pestera,
asteptare,
copii,
costuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.