(P) ROMÂNII ŞTIU SECRETUL UNUI CHIPS GUSTOS: CARTOFII DE CALITATE

Postat la 02 august 2023 628 afişări

(P) ROMÂNII ŞTIU SECRETUL UNUI CHIPS GUSTOS: CARTOFII DE CALITATE

CARE-I SECRETUL UNUI CHIPS GUSTOS?

Conform unui studiu* realizat pentru Lay’s România, 78% dintre români cred că gustul unui chips este influenţat de calitatea cartofilor folosiţi, iar 88% dintre ei consideră că felul în care acei cartofi au fost crescuţi denotă dacă sunt de calitate sau nu.

Interesul pentru calitatea snackurilor preferate e într-o continuă creştere; 74% dintre cei intervievaţi se consideră curioşi în legătură cu provenienţa cartofilor, iar 68% se declară foarte interesaţi de calitatea cartofilor care devin chipsuri.

Deşi părerile despre ce influenţează gustul sunt împărţite între condimentele folosite (57%), şi metoda preparării (49%), îngrijorarea principală vizavi de producţia chipsurilor ţine de calitatea cartofilor (68%).

Acestea şi alte adevăruri despre cum văd românii relaţia chips-cartof, în rezumatul studiului de mai jos.

Studiul a vizat un grup de 500 de români, reprezentativ din punct de vedere demografic la nivel naţional.

Lay’s România foloseşte doar cartofi de calitate, crescuţi sustenabil în ferme care respectă principiile Programului de Sustenabilitate în Agricultură al PepsiCo. Acest program este implementat la nivel global şi cu ajutorul lui, putem răspunde multiplelor provocări pe care le ridică viitorul agriculturii, într-un mod durabil şi responsabil, inclusiv în România.

Programul de Sustenabilitate în Agricultură al PepsiCo presupune multiple bune practici de conservare a mediului şi dezvoltare a comunităţilor locale. Este un program complex care încurajează în primul rând  fermierii să folosească apa în mod responsabil şi stabileşte, de asemenea, metode de conservare a proprietăţilor solului. Nu în ultimul rând, Programul de Sustenabilitate în Agricultură ne ajută să construim un viitor mai bun pentru comunităţile locale, garantând bunăstarea fermierilor precum şi un mediu de lucru mai sănătos si mai sigur pentru fiecare angajat în parte.

Mai multe detalii despre cum funcţionează Programul de Sustenabilitate în Agricultură al PepsiCo şi cum ajută inclusiv fermierii locali puteţi vedea în video-urile următoare.

SECRETUL UNUI CHIPS GUSTOS E UN CARTOF-BINE CRESCUT

Noua campanie Lay’s abordează acest pseudo-secret şi pune în lumina reflectoarelor un adevăr care poate fi uşor de intuit: când ai un cartof bun, chipsurile nu au cum să fie altfel decât delicioase.

Aducem în faţă metodele de agricultură sustenabilă pe care fermierii cu care colaborăm le aplică, multiplele verificări pentru controlul calităţii şi cel mai important: dragostea şi dedicarea nelipsite din procesul de producţie, pentru a arăta ceea ce-i interesează pe toţi: ce se ascunde în spatele chipsurilor noastre preferate. Întotdeauna răspunsul va fi: un cartof de calitate.

*Studiu realizat de Data Intelligence Leo Burnett pentru Lay’s România.

Despre PepsiCo

Produsele PepsiCo sunt savurate de consumatori din peste 200 de ţări şi teritorii din întreaga lume, de un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat o cifră de afaceri de peste 86 de miliarde dolari în 2022, adusă de un portofoliu de alimente şi băuturi care include Lay’s, Doritos, Cheetos, Gatorade Pepsi-Cola, Mountain Dew, Quaker şi SodaStream. Portofoliul PepsiCo este alcătuit dintr-o gamă variată de produse alimentare şi băuturi savuroase, incluzând numeroase branduri iconice ce generează fiecare, anual, peste 1 miliard de dolari în vânzări de retail.

Principiile PepsiCo sunt în linie cu viziunea noastră de a fi lider global în industria alimentară şi de băuturi răcoritoare conform conceptului Winning with PepsiCo Positive (pep+). pep+ este transformarea noastră strategică completă, care pune sustenabilitatea şi capitalul uman în centrul modului în care vom crea valoare şi creştere, prin operarea în limitele planetare şi inspirând schimbări pozitive pentru planetă şi oameni. Pentru mai multe informaţii accesaţi www.pepsico.com şi urmăriţi canalele Twitter, Instagram, Facebook, şi LinkedIn @PepsiCo.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
calitate,
cartofi,
romani,
secret,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.