(P) Printre Cărţi, anticariatul iubitorilor de lectură din România

Postat la 02 mai 2023 33 afişări

(P) Printre Cărţi, anticariatul iubitorilor de lectură din România

Adevăraţii pasionaţi de lectură sunt interesaţi tot timpul să găsească volume pe placul lor, pentru a le citi seara, înainte de culcare, în vacanţe, în weekend-uri sau în pauzele dintre activităţile pe care le desfăşoară zi de zi.

Pentru mulţi dintre aceşti împătimiţi ai cititului, site-ul PrintreCarti.ro este un loc foarte bine cunoscut. Aici, ei pot găsi o gamă variată de cărţi, din diferite domenii: de la beletristică şi istorie, până la cărţi de dezvoltare personală şi tehnologie. Astfel, pentru cititorii din România, acest anticariat online este un adevărat paradis.

Pe lângă cumpărarea de volume, cu Printre Cărţi, cititorii îşi pot suplimenta veniturile, pentru că anticariatul le pune la dispoziţie serviciul de achiziţii cărţi, în cadrul căruia ei îşi pot vinde volumele care nu le mai sunt de folos şi care ocupă loc inutil în locuinţă.

Anticariat cu volume noi sau vechi

Sunt zeci de mii de cărţi pe rafturile anticariatului Printre Cărţi, iar fiecare poate câştiga un loc special în inima unui cititor, indiferent că acesta este interesat de literatură şi critică, de ştiinţe, de psihologie şi dezvoltare personală, de dicţionare şi cărţi în limbi străine, de istorie, geografie, religie şi spiritualitate sau de alte domenii.

Din acest anticariat, pot fi achiziţionate cărţi vechi, de către cei nostalgici şi de cititorii care adoră literatura clasică sau volumele care au apărut înainte de 1989. Totodată, şi persoanele care sunt mai atrase de literatura ultimilor ani pot găsi în acest anticariat cărţi pe placul lor, printre care si bestsellerurile  „Pacienta tăcută” de Alex Michaelides şi  „Când corpul spune nu”, de Gabor Mate.

Avantajul major este că aceste volume au preţuri avantajoase, ceea ce, pentru un iubitor de cărţi, este foarte important, el având astfel ocazia ca din bugetul stabilit în acest scop să facă mai multe achiziţii.

Cum se pot vinde volume la anticariatul Printre Cărţi

Cititorii împătimiţi mai pot beneficia de încă un serviciu util lor oferit de acest anticariat. Dacă au citit cărţi care nu le mai sunt pe plac sau care nu mai sunt de actualitate pentru ei şi vor să le înstrăineze, pentru a face loc în bibliotecă pentru alte achiziţii, au o opţiune foarte avantajoasă. Ei pot vinde cărţi diverse către Printre Cărţi.

Anticariatul are un anunţ „cumpăr cărţi” chiar pe site-ul său, unde îi invită pe cei care vor să vândă volume vechi şi noi, din toate domeniile, să-l contacteze. În anunţ se precizează că pentru cel puţin 100 de volume achiziţionate, anticariatul asigură deplasarea la domiciliul vânzătorului.

Cei care au o cantitate foarte mare de cărţi de care vor să se debaraseze, fie că lichidează biblioteca din locuinţa părinţilor, bunicilor sau pe cea proprie, pot de asemenea să contacteze anticariatul Printre Cărţi. Condiţia pe care trebuie să o îndeplinească volumele ce se vând este ca acestea să fie într-o stare bună, adică să nu fie rupte, inundate, să nu aibă pagini sau coperţi lipsă.

În concluzie, pentru cititorii din România, anticariatul Printre Cărţi este de mare ajutor, acesta fiind locul de unde îşi pot procura, la preţuri accesibile, volumele vechi sau noi pe care şi le doresc, dar şi unde pot vinde cărţile care nu mai prezintă interes pentru ei.

Sursa Foto: Unsplash.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carti,
lectura,
romania,
refuz,
vanzare,
achizitii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.