(P) OMNIASIG asigură sănătatea angajaţilor tăi cu noul produs OMNI+

Postat la 28 iulie 2020 53 afişări

(P) OMNIASIG asigură sănătatea angajaţilor tăi cu noul produs OMNI+

Conform recentului Barometru UNSAR-IRES, incendiile, îmbolnăvirea şi accidentele auto sunt principalele riscuri care îi preocupă pe români. Îmbolnăvirea ocupă chiar locul doi în topul celor mai mari temeri, 58% dintre români declarându-se preocupaţi de aspecte medicale în contextul pandemiei COVID-19.

Într-o perioadă în care serviciile medicale şi asigurarea de sănătate au o importanţă mai mare ca oricând, OMNIASIG pune încă o dată pe primul plan grija faţă de clienţii şi partenerii săi, precum şi faţă de sănătatea angajaţilor acestora şi oferă un pachet de asigurări de sănătate complex şi bine integrat. Astfel, la 25 de ani de activitate în România, compania lansează asigurarea de sănătate OMNI+, un concept de produs inovativ, adaptat dinamicii pieţei şi nevoilor din ce în ce mai complexe în materie de beneficii medicale ale clienţilor.

Acces la servicii medicale în ORICE CLINICĂ ŞI SPITAL PRIVAT din România

Prin asigurarea de sănătate OMNI+, angajaţii unei companii pot accesa servicii medicale în orice clinică şi spital privat din România. Totodată, există posibilitatea de a extinde acoperirea şi în străinătate, dar şi de a include în asigurare membrii familiei angajaţilor (soţ/soţie, copii). Pot beneficia de asigurare toţi angajaţii unei companii, indiferent de istoricul lor medical sau starea de sănătate la momentul încheierii poliţei, unul dintre principalele avantaje fiind posibilitatea de monitorizare a bolilor cronice fără limitări.

Asigurarea de sănătate reprezintă un element important atât în procesul de recrutare, cât şi în cadrul programelor interne de fidelizare a angajaţilor existenţi.

Totodată, asigurarea de sănătate OMNI+ este adaptabilă în funcţie de necesităţile şi bugetul unei companii, putând acoperi o gamă largă de servicii medicale, de la cele mai simple servicii medicale, până la cele mai complexe consultaţii, controale, analize de laborator şi investigaţii (inclusiv investigaţii de înaltă performanţă de tip CT, RMN), urgenţe medicale, spitalizare continuă sau de zi, inclusiv tratamente şi intervenţii chirurgicale şi acoperiri pentru cazurile medicale complexe (acoperire pentru boli grave, acoperire pentru afecţiuni oncologice) ş.a.

Consultaţii în ambulator şi second opinion NELIMITATE

OMNI+ poate acoperi, de asemenea, servicii în ambulator nelimitate ca număr de accesări sau suma asigurată, consultaţii de second opinion incluse nelimitat în pachetul de servicii în ambulator, acoperire pentru orice tip de dispozitive medicale (auditive, optice, ortopedice etc), acoperirea costurilor pentru cazarea unui însoţitor în cazul spitalizării copiilor minori, consilier personal pentru gestionarea cazurilor medicale complexe şi rambursarea  în 7 zile  a costurilor cu serviciile medicale accesate în clinici care nu sunt partenere ale OMNIASIG.

Împreună putem găsi soluţia de acoperire optimă pentru tine

În această perioadă, este important să acordăm o mai mare atenţie şi grijă sănătăţii noastre. De asemenea, este necesar să devenim mai responsabili şi să ne luăm toate măsurile de precauţie pentru a le oferi angajaţilor un mediu de lucru optim, cât mai sigur. Soluţia pe care o propune OMNIASIG se pliază pe nevoile şi dorinţele angajatorilor, precum şi ale angajaţilor.  OMNI+ este pachetul care răspunde prompt cerinţelor pieţei şi se asigură că sănătatea ta este mereu protejată.

Încheie asigurarea privată de sănătate OMNI+ şi vei avea parte de:

  • consultanţă specifică, personalizată, în configurarea pachetului optim de asigurare;
  • soluţii personalizate şi adaptate în detaliu, în funcţie de nevoile angajaţilor companiei tale;
  • deductibilitate fiscală atât pentru angajat, cât şi pentru angajator.

Pentru detalii suplimentare, accesează www.omniasig.ro sau solicită informaţii oricărui reprezentant OMNIASIG.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurare,
sanatate,
omniasig
Povestea celui mai mare proprietar român de malluri şi a celei mai de succes poveşti din imobiliarele româneşti Povestea celui mai mare proprietar român de malluri şi a celei mai de succes poveşti din imobiliarele româneşti

Cea mai de succes poveste din imobiliarele româneşti a început în Iaşi, în urmă cu 20 de ani, odată cu deschiderea primului centru comercial din afara Bucureştiului şi a celui de al doilea mall al ţării.

vezi continuarea
ZF.ro
Tehnologia REVOLUŢIONARĂ care schimbă totul: Oraşele „deştepte” devin realitate şi pentru români Tehnologia REVOLUŢIONARĂ care schimbă totul: Oraşele „deştepte” devin realitate şi pentru români
Dezvăluiri: Ce vor românii de fapt de la un desert. Secretele unuia dintre cei mai cunoscuţi oameni din domeniu
Mediafax
„Afacerea Pandemia”. Cum a umflat România până şi factura de 3,4 milioane de euro a „ajutorului umanitar” dat fraţilor de peste Prut „Afacerea Pandemia”. Cum a umflat România până şi factura de 3,4 milioane de euro a „ajutorului umanitar” dat fraţilor de peste Prut
Economiile se prăbuşesc în pandamie, dar cei 4 giganţi din tech au înregistrat un profit de 28 de miliarde de dolari
MonitorulApararii
Fostul premier social-democrat Zoran Milanović revine la conducerea Croaţiei. Ca preşedinte Fostul premier social-democrat Zoran Milanović revine la conducerea Croaţiei. Ca preşedinte
Ce se întâmplă la Moscova este de bine deopotrivă pentru Rusia şi Putin(?)
MonitorulPartidelor
Luptătorul K1 Cătălin Moroşanu va deschide lista PNL pentru Consiliul Judeţean Galaţi Luptătorul K1 Cătălin Moroşanu va deschide lista PNL pentru Consiliul Judeţean Galaţi
Tudose, ironic: Prefectul de Brăila a fost la o şedinţă de partid.Nu s-a făcut politică, s-au recitat psalmi
MonitorulSiguranteiCetateanului
COMENTARIU Valeriu Şuhan Diversiunea inducerii confruntării COMENTARIU Valeriu Şuhan Diversiunea inducerii confruntării
COMENTARIU Valeriu Şuhan Pe bune ? Nu-mi da vestea asta...

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.