(P) Modelele Mercedes-Benz eVans – soluţia perfectă pentru companiile care se axează pe transportul performant şi sustenabil

Postat la 22 decembrie 2022 37 afişări

(P) Modelele Mercedes-Benz eVans – soluţia perfectă pentru companiile care se axează pe transportul performant şi sustenabil

Mercedes-Benz Vans răspunde nevoilor mediului de afaceri din România, atât în materie  de performanţă, versatilitate şi ergonomie, cât şi în ceea ce priveşte sustenabilitatea în domeniul transporturilor. Portofoliul are în componenţă modelele electrice EQV, eVito Furgon, eVito Tourer şi eSprinter Furgon, 4 modele performante şi sustenabile, adaptate unor cerinţe multiple de transport, de la transportul intraurban, pe distanţe scurte, până la  transportul pe distanţe mai lungi.

Mercedes-Benz Vans oferă mediului de afaceri soluţiile adaptate viitorului, prin consolidarea unui nou standard de calitate, care are la bază două elemente esenţiale, respectiv sustenabilitatea şi performanţa.     

Modelul EQV combină flexibilitatea Clasei V cu beneficiile absenţei emisiilor

EQV are o autonomie electrică de până la 355 km (în condiţii mixte, regim WLTP), un timp de încărcare de 45 de minute la staţiile de încărcare rapidă şi un volum de spaţiu de până la 5.010 l. De asemenea, modelul EQV asigură o eficienţă sporită pe toată durata utilizării. Pe lângă nivelul ridicat de funcţionalitate, modelul EQV oferă şi o experienţă de condus palpitantă, agilă şi silenţioasă, fiind dotat cu un motor electric cu o motorizare de până la 150 kW (204 PS), ce poate atinge viteze de până la 140 km/h într-un timp record (10.3 s, 0-100 km/h).

Modelul eVito Furgon – autonomie  de până la 314 km (în condiţii mixte, regim WLTP) şi încărcare în aproximativ 50 de minute

Mercedes–Benz Vans a introdus modelul eVito în portofoliul său de produse cu scopul de a oferi o soluţie funcţională, sustenabilă şi confortabilă pentru companii şi antreprenori. Noul model se mândreşte cu numeroase capacităţi tehnice de top, cum ar fi motorul electric performant cu o putere de până la 85 kW (116 CP), cuplul de maxim 360 Nm şi autonomia de până la 314 km (în condiţii mixte, regim WLTP). Mai mult, eVito dispune şi de o baterie impresionantă pentru categoria sa, având o capacitate utilă de 60 kWh, ce poate fi încărcată la o staţie de încărcare rapidă în aproximativ 50 de minute, de la 10% la 80%, sau opţional în circa 35 de minute.

eVito Furgon poate fi achiziţionat la preţul începând de la 46.687,00 Euro (preţ de listă fără TVA)/55.557,53 Euro (preţ cu TVA inclus) de la partenerii autorizaţi Mercedes–Benz din România.

Modelul eVito Tourer

Modelul cu cea mai mare autonomie din portofoliul de produse electrice Mercedes-Benz Vans, eVito Tourer, atinge noi performanţe şi îndeplineşte cerinţele diverse pe care le-ar putea avea un business din România. Autovehiculul poate parcurge o distanţă impresionantă de până la 360 de km (în condiţii mixte, regim WLTP) cu o singură încărcare a bateriei. Autovehiculul dispune de o motorizare electrică ce produce maxim 150 kW (204 CP), un cuplu de până la 365 Nm şi un consum de curent de 26.2 kwh/ 100 km.

Modelul eVito Tourer poate fi achiziţionat la preţul începând de la 56.969,00 Euro (preţ de listă fără TVA)/67.793,11 Euro (preţ cu TVA inclus) de la partenerii autorizaţi Mercedes–Benz România.

eSprinter Furgon – deplasări sustenabile adaptate traficului urban

Modelul eSprinter Furgon reprezintă o soluţie sustenabilă avansată de mobilitate pentru traficul urban, ceea ce îl face să fie foarte potrivit atât ca parte din flotă, cât şi pentru utilizarea de către comercianţii independenţi. Este mai mult decât o autoutilitară cu propulsie electrică, este un concept comercial individualizat pentru mobilitatea electrică.

eSprinter Furgon poate fi achiziţionat la preţul începând de la 58.325,00 Euro (preţ de listă fără TVA)/69.406,75 Euro (preţ cu TVA inclus) de la partenerii autorizaţi Mercedes–Benz din România.

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mercedes-benz,
modele,
solutie,
companii,
model,
pret

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.