(P) Mercedes-Benz Vans facilitează achiziţia de autovehicule electrice, modalităţile de comercializare şi soluţiile de finanţare multiple

Postat la 22 decembrie 2022 34 afişări

(P)  Mercedes-Benz Vans facilitează achiziţia de autovehicule electrice, modalităţile de comercializare şi soluţiile de finanţare multiple

Mercedes-Benz Vans vine în sprijinul companiilor care doresc să achiziţioneze autovehicule electrice şi pune la dispoziţia clienţilor multiple soluţii de finanţare de tip Credit auto sau Leasing Financiar clasic şi Agility, precum şi soluţii de mobilitate de tip short term rental sau leasing operaţional cu servicii adiţionale incluse. Varietatea soluţiilor de finanţare facilitează accesul mediului de afaceri la modelele electrice din portofoliul companiei, respectiv EQV, eVito Furgon, eVito Tourer şi eSprinter Furgon, ce răspund nevoilor privind mobilitatea sustenabilă.

Mercedes-Benz Vans oferă business-urilor produse atractive şi servicii adiţionale, de la finanţare rapidă până la soluţii de mobilitate personalizate nevoilor clientului

În ceea ce priveşte comercializarea modelelor electrice, Mercedes-Benz Vans, prin reţeaua de centre autorizate Mercedes-Benz, se adresează reprezentanţilor mediului de afaceri care utilizează sau doresc să utilizeze modelele din portofoliul companiei. În această direcţie, un aspect esenţial la nivelul procesului de comercializare a autovehiculelor electrice rezidă în necesitatea de simplificare şi facilitare a achiziţiei acestor produse.  

Produsele şi serviciile pe care Mercedes-Benz Vans le pune la dispoziţia clienţilor sunt suplimentate de Mercedes-Benz Financial Services, care sprijină clienţii finali printr-o gamă largă de produse atractive şi servicii adiţionale, de la finanţare rapidă până la soluţii de mobilitate personalizate nevoilor clientului.

În acest sens, în România, Mercedes-Benz Financial Services are în componenţă trei companii reprezentante, respectiv: Mercedes-Benz Leasing, care se ocupă de segmentul de finanţări prin credit şi leasing financiar; Mercedes-Benz Service Leasing, care oferă servicii de închiriere şi leasing operaţional şi Mercedes-Benz Insurance Broker, companie responsabilă de servicii de asigurări.

Soluţii de finanţare adaptate tuturor cerinţelor clienţilor finali

Pentru a contribui la accelerarea procesului de sustenabilitate a sectorului transporturilor, Mercedes-Benz Vans oferă clienţilor o serie de  soluţii de finanţare precum Credit auto sau Leasing Financiar clasic şi Agility, precum şi soluţii de mobilitate de tip short term rental (6-12 luni) sau leasing operaţional (12-57 luni) cu servicii adiţionale incluse, prin intermediul Mercedes-Benz Financial Services. 

Astfel, prin adaptarea constantă la nevoile de business şi la bugetul de care fiecare client dispune, acesta poate alege dintre produsele de finanţare sau mobilitate şi de asigurare necesare şi poate varia avansul, ratele lunare şi valoarea reziduală, iar în cazul soluţiilor de mobilitate îşi poate alege şi serviciile adiţionale necesare, precum asigurări, pachete de întreţinere, management pneuri, etc. Dacă respectivul client caută o finanţare cu o rată lunară mai mică, atunci soluţia Agility (leasing financiar cu valoare reziduală reală) care conţine o valoare reziduală mai ridicată la finalul contractului şi, corelată cu rulajul în kilometri aferent perioadei totale de leasing, este alegerea corectă. Această finanţare oferă, graţie ratei mai ridicate la sfârşitul contractului şi libertăţii de a decide dacă doreşte să achiziţioneze maşina la finalul perioadei de leasing, o opţiune care poate fi sprijinită şi de refinanţarea Valorii Reziduale.

Subvenţia oferită de stat este esenţială în achiziţionarea unui model de autovehicul electric

Orice reprezentant al mediului de afaceri din România trebuie să ia în considerare importanţa ecotichetului pe care statul îl pune la dispoziţie. În acest sens, în cadrul procesului de achiziţie, ecotichetele oferite de statul român trebuie accesate, în mod direct, de către clienţi, fiind, de asemenea, la dispoziţia clienţilor Mercedes-Benz Vans şi în cazul soluţiilor de finanţare de tip Credit Auto, Leasing Financiar clasic şi Agility oferite prin intermediul Mercedes-Benz Financial Services. De asemenea, un beneficiu care vine în completarea acestui ajutor vizează mentenanţa autovehiculelor electrice, pentru care Mercedes-Benz Vans oferă patru verificări tehnice periodice si care pot fi adăugate în rata de leasing operaţional propusă de către Mercedes-Benz Financial Services.

În ceea ce priveşte preţurile de listă ale modelelor electrice din portofoliul Mercedes-Benz Vans, EQV poate fi achiziţionat începând de la preţul de 63.494,00 Euro (preţ de listă fără TVA)/75.557,86 € (preţ cu TVA inclus),  eSprinter Furgon este disponibil începând de la preţul de 58.325,00 Euro (preţ de listă fără TVA)/69.406,75 Euro (preţ cu TVA inclus), eVito Tourer porneşte de la preţul  de  56.969,00 Euro (preţ de listă fără TVA)/67.793,11 Euro (preţ cu TVA inclus), iar eVito Furgon are un preţ de listă începând de la 46.687,00 Euro (preţ de listă fără TVA)/55.557,53 Euro (preţ cu TVA inclus).

 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.