(P) Future of work în industria tech – evenimentul de lansare a platformei Inctrl

Postat la 24 martie 2023 52 afişări

(P) Future of work în industria tech – evenimentul de lansare a platformei Inctrl

Compania Intelactsoft (brand detinut de Intelligence Act SRL), specializata in realizarea de solutii digitale si management de date, lanseaza pe piata din Romania platforma INCTRL.AI, solutie care îşi propune să eficientizeze modul în care companiile identifica si contracteaza specialişti din domeniul IT, precum şi felul în care aceştia îşi găsesc proiectele sau locul de muncă potrivit cu nevoile lor din acel moment.

Inctrl (www.inctrl.ai) se bazeaza pe algoritmi de inteligenţa artificială si machine learning, pentru oferi o experienta mult mai eficienta fata de modul traditional de recrutare. Inctrl vine ca raspuns la provocările generate de conceptul Future of Work dar si de noua economie in crestere din tehnologie – GIG economy.

Inctrl ofera un maching automat intre proiecte, companii şi oamenii de IT potriviţi, bazat pe criterii personalizate ale utilizatorilor (program, disponibilitate, salariu, competente, etc), transformând astfel modul în care companiile şi specialiştii IT interacţionează pentru fazele de preselectie, intervievare si contractare.

“Desi putin temperata in ultimele luni, cererea ramane in continuare mai mare decat oferta disponibila. Am creat aplicaţia Inctrl cu obiectivul de a ajuta companiile pe de o parte de gasi specialisti motivati rapid si eficient si oamenii de IT pe de alta parte de a putea gestiona timpul si munca intr-un mod potrivit cu nevoile lor din acel moment” [Călin Lupşan - CEO Intelactsoft (Intelligence Act SRL)]

Lansarea oficială a platformei Inctrl va avea loc marţi, 28 martie, ora 10.00, la Point Hub în Bucureşti. Evenimentul este gratuit şi va fi un prilej de a afla mai multe despre modul în care Inctrl funcţionează şi cum poate ajuta companiile şi specialiştii din domeniul IT să îşi eficientizeze procesele de recrutare şi să găsească proiecte potrivite.

De asemenea, în cadrul evenimentului specialişti din tehnologie, HR, top management şi reprezentanţi ai angajaţilor vor propune noi abordări şi perspective ale conceptului Future of Work în cadrul unei dezbateri interactive de două ore.

Line-up-ul evenimentului este format din:

- Andreea Mihnea - Chief People Officer First Bank

- Elena Georgescu - Managing Director · TruePeople HR - Catenon Partner

- Oana Scarlat - CEO EXEC-EDU

- Liliana Urziceanu - Business Consultant Executive Coach Team Coach Supervisor Co-Chair Supervision Working Group EMCC Romania – moderatorul evenimentului

- Călin Lupşan - Founder & CEO Intelactsoft (Intelligence Act SRL)

Participarea la eveniment este gratuită. Pentru înscriere şi detalii puteţi accesa:

- site-ul platformei: https://inctrl.ai/e-momentul-sa-fii-inctrl/

- pagina de Facebook a evenimentului: https://fb.me/e/2pNLbvFfs

Începând cu luna aprilie, platforma Inctrl va fi disponibilă în varianta web, urmând ca în urmatoarele luni sa fie disponibilă şi aplicaţia pentru descărcare în App Store şi Google Play. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi site-ul www.inctrl.ai.

Intelligence Act (Intelactsoft, www.intelactsoft.com) este o companie românescă din domeniul IT, care dezvoltă soluţii personalizate pentru clienţi şi oferă servicii de calitate în domeniile sale de specialitate. Prin dezvoltarea platformei Inctrl, compania demonstrează încă o dată angajamentul său de a fi la vârful tehnologiei şi de a oferi soluţii inovatoare pentru problemele reale ale clienţilor săi.

Titlul proiectului: INCTRL – Platformă de recrutate si gestiune contractori

Editorul materialului (beneficiarul proiectului): Intelligence Act SRL

Data: 24.03.2023

Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014–2020.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Contact

CĂLIN LUPŞAN, CEO

0374 927 933

office@intelactsoft.com

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.