(P) De ce să alegi OPPO Find X5 Pro, un dispozitiv de vârf perfect pentru antreprenori şi oameni de business

Postat la 14 aprilie 2022 42 afişări

Antreprenorii şi oamenii de business au nevoie de smartphone-uri peste medie, de încredere, cu tehnologii de vârf şi cu specificaţii inovatoare, care să îi ţină mereu cu un pas înainte.

Fie că este vorba de fotografii care captează detalii pe care alţii nu le văd, de un design futurist sau de o performanţă şi o experienţă de utilizare îmbunătăţită, liderii de mâine au nevoie de un partener digital dinamic.

OPPO ştie ce înseamnă să fii un lider dinamic şi să livrezi soluţii inovatoare. Producătorul de tehnologie şi-a făcut loc rapid în preferinţele utilizatorilor din lumea întreagă, aşa cum a făcut-o şi în piaţa locală. Mai mult, OPPO dezvoltă tehnologie pornind de la nevoile utilizatorului.

Un astfel de terminal este noul OPPO Find X5 Pro, cel mai puternic şi performant flagship al brandului, care reflectă ambiţia creatorului de a aduce în lume mixul perfect între tehnologie şi umanitate.

Noul tău model premium de la OPPO are capabilităţi 5G şi aduce în faţa utilizatorilor avantajele unor tehnologii de ultimă generaţie precum procesorul multicore Snapdragon 8 Gen 1. Astfel, noul tău smartphone poate rula chiar şi cele mai solicitante jocuri sau aplicaţii.

Pe lângă capacităţile de inteligenţă artificială sporite, noul OPPO Find X5 Pro oferă o performanţă sporită cu 30% faţă de modelele anterioare, precum şi o eficienţă energetică sporită cu 25%.

Mai mult, bateria de 5000mAh aduce o capacitate sporită cu 11% faţă de modelul Find X3 Pro. Mai mult, noul model vine cu tehnologie de încărcare SuperVOOC de 80W şi tehnologie de încărcare wireless AirVOOC de 50W.

Prin ochii tăi

Pentru noul vârf de gamă, OPPO a dezvoltat MariSilicon X, o unitate de procesare neuronală dedicată, care îi ajută pe utilizatori să capteze cu o capacitate fără precedent nuanţele într-o fotografie sau într-o filmare realizată pe timp de noapte.

Bazat pe un procesor de 6 nanometri construit pentru a genera performanţe de top în imagini, MariSilicon X nu numai că integrează cea mai avansată putere de calcul susţinută de inteligenţă artificială, ci rulează şi un algoritm de inteligenţă artifcială avansat pentru reducerea zgomotului (AINR), dezvoltat chiar de Institutul de Cercetare OPPO.

Concret, această tehnologie îi permite modelului Find X5 Pro să detecteze şi să reducă zgomotul în fiecare cadru, pixel cu pixel, în timp ce păstrează detaliile mai fine, nuanţa pielii şi acurateţea culorilor.

Rezultatul? Rezoluţia percepută în imaginile captate pe timp de noapte este de patru ori mai bună, o granularitate redusă şi o reproducere superioară a culorilor, făcând posibilă în premieră utilizarea 4K Ultra Night Video pe un smartphone Android, cu fiecare cadru la fel de clar şi curat precum o fotografie statică.

Sistemul de camere şi senzori al celui mai recent flagship este format dintr-o cameră cu unghi wide şi una cu unghi ultra-wide, ambele cu senzori avansaţi de 50MP IMX766 de la Sony. Totodată, modelul vine şi cu o cameră tele de 13MP, care poate capta un miliard de culori – funcţionalitate susţinută şi de ecranul de 10 biţi, care poate ilustra un miliard de culori, indiferent de nuanţe, umbre sau tonuri.

Noul OPPO Find X5 Pro ridică ştacheta la nivelul industriei în ceea ce priveşte imaginile pe care le poate capta, aducând funcţionalităţi sporite de inteligenţă artificială în fotografie şi videografie, dar şi capacităţi care îl face să fie pregătit pentru fotografii la nivel profesional.

Tehnologia Ultra Clear Snapshot introdusă de artizanii de la OPPO pe noul vârf de gamă îţi va permite să captezi frumuseţea unei clipe fără să-ţi faci griji pentru aşa-numitele fotografii „mişcate”.

Pentru a sparge noi bariere şi a inova la nivelul întregii pieţe, modelul Find X5 Pro integrează un sistem fără precedent de stabilizare optică pe cinci axe care se adaptează la fiecare utilizare pentru a asigura o claritate cât mai mare a cadrului. Practic, stabilizarea inclusă pe noul model OPPO are calităţile unui dispozitiv pentru fotografii realizate la nivel pro.

Nu în ultimul rând, camera de selfie integrează un senzor Sony IMX709, care poate capta cu 60% mai multă lumină într-o imagine. Totodată, tehnologia MariSilicon X este pusă la lucru pentru a oferi o imagine mai bună cu mai multe texturi, chiar şi într-un cadru în care lumina este schimbătoare.

Proiectat cu stil

Vârful de gamă OPPO Find X5 Pro este dovada „vie” că un dispozitiv aflat în avangarda tehnologiei dispozitivelor mobile poate avea şi un design greu de egalat.

Gândit pentru lideri, antreprenori şi oameni de businss, noul model aduce un design futurist care ar putea atrage atenţia oricui, indiferent de unghiul din care acesta este privit.

Artizanii inovaţiei în tehnologia mobilă şi-au dorit să construiască mai mult decât un smartphone cu design futurist şi trăsături unice. Astfel, spatele dispozitivului Find X5 Pro este făcut din ceramică şi este de două ori mai puternic decât orice opţiune care aduce pe spate un ecran de sticlă, precum şi de două ori mai eficient în disiparea căldurii.

Mai mult, pe lângă mixul perfect între eleganţă, elemente futuristice şi stil, noul model OPPO a obţinut un rating IP68 de rezistenţă la căzături, rezistenţă la apă şi rezistenţă la praf, ceea ce înseamnă că acest flagship nu doar pare durabil, ci este durabil.

Un partener de încredere atât la nivel de tehnologie, cât şi la nivel de stil, OPPO Find X5 Pro vine în variantele premium Ceramic White şi Glaze Black.

Experienţa ta este totul

Experienţa de utilizare trece la următorul nivel cu ecranul AMOLED curbat ultra-clear de 6,7 inci, precum şi cu rata de reîmprospătare dinamică de 120Hz.

Ecranul pe 10 biţi al modelului Find X5 Pro este capabil să redea peste un miliard de culori, tonuri fără precedent pentru o experienţă mobilă OPPO şi schimbări subtile de nuanţe şi culor. Asta se datorează rezoluţiei WQHD+ şi unei acoperiri de 100% a gamei de culori P3.

Pentru utilizatorii care au o problemă medicală în ceea ce priveşte culorile, precum discromaţii, dispozitivul furnizează culori ce pot compensa şi completa experienţa de utilizare.

Unul dintre cele mai importante elemente atunci când vine vorba de un flagship de rangul OPPO Find X5 Pro ţine de baterie, de sănătatea bateriei şi de încărcare, respectiv viteză de încărcare.

Bateria de 5000mAh este una de capacitate ridicată, iar noul model vine cu tehnologie de încărcare SuperVOOC de 80W şi tehnologie de încărcare wireless AirVOOC de 50W.

Când bateria este descărcată, tehnologia SuperVOOC îi permite să îţi încarci bateria în proporţie de 50% în doar 12 minute. Totodată, când bateria este descărcată, tehnologia de încărcare wireless AirVOOC îţi permite să ajungi la un nivel de 100% în doar 47 de minute.

Într-adevăr, poate alte dispozitive din piaţă ridică problema duratei de viaţă a bateriei atunci când discutăm de încărcare rapidă, însă OPPO Find X5 Pro introduce tehnologia Battery Health Engine, care prelungeşte durata de viaţă până la 1.600 de cicluri de încărcare, aproape dublu faţă de standardul din industrie.

Interfaţa ColorOS 12.1 adusă de OPPO pe noul vârf de gamă oferă cea mai frumoasă, intuitivă şi, totodată, personală experienţă. Combinată cu sistemul de operare Android 12 de la Google, interfaţa livrează experienţe de top şi funcţionalităţi care te ajută să menţii controlul asupra unui dintre cele mai importante aspecte din viaţa ta, şi-anume privacy, în timp ce îţi permite să accesezi milioanele de aplicaţii din Google Play Store.

Experienţa estetică a fost rafinată pentru ColorOS 12.1 şi totul a fost gândit pentru a da o senzaţie cât mai tridimensională şi cât mai autentică.

Disponibilitate

OPPO Find X5 Pro este disponibil la partenerii OPPO din România. Mai multe detalii disponibile pe pagina https://www.oppo.com/ro/smartphones/series-find-x/find-x5-pro/

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.