(P) Cu SmartBill şi Visa adaugi simplitate afacerii tale cu un Buton!

Postat la 20 septembrie 2021 569 afişări

(P) Cu SmartBill şi Visa adaugi simplitate afacerii tale cu un Buton!

Antreprenorul este mereu preocupat de cash-flow, de ce cheltuieli are, dar mai ales de cât vinde. Drept urmare, antreprenorii sunt mereu interesaţi de ce optimizări pot realiza, astfel încât să îşi reducă din cheltuieli şi să crească vânzările. În acelaşi timp antreprenorii sunt preocupaţi de investiţii, iar pentru acest lucru au nevoie de resurse - de timp şi de bani. Cu cât reuşesc să jongleze mai bine aceste resurse, cu atât afacerea va fi mai prosperă.

Acum este tot mai dificil de imaginat o companie care să aibă succes fără a fi prezentă în mediul online şi fără a utiliza tehnologia în eficientizarea activităţii. Optimizările de timp şi implicit de bani sunt esenţa digitalizării.

Fie că vorbim de marketing şi promovare sau de facturare şi/sau gestiune a stocurilor, optimizările digitale sunt menite să ne uşureze activitatea şi să ne salveze bani şi timp.

Visa şi programul de facturare SmartBill au lansat recent o promoţie ce doreşte simplificarea plăţii facturilor emise de antreprenori prin adăugarea unui buton de plată cu cardul pe documentele emise. Clienţii sunt fericiţi pentru că pot plăti facturile mai uşor, iar antreprenorii sunt fericiţi, pentru că rata de încasare a facturilor creşte.

Promoţia se adresează acelor antreprenori care:

- îşi creează un cont nou SmartBill până la data de 28 septembrie 2021, apoi din acesta îşi activează butonul de plată pe factură, urmând paşii din aplicaţie

- au deja un cont SmartBill, dar nu au adăugat încă butonul de plată pe documentele emise clienţilor. Alegerea procesatorului de plată (Netopia Payments sau EuPlătesc) trebuie facută din contul SmartBill.

Antreprenorii mai au câteva zile pentru a se înscrie în promoţie şi beneficiază de următoarele avantaje: SmartBill gratuit timp de 6 luni, 3 luni 0 comisioane la procesarea plăţilor cu cardul (până la pragul de 1.000.000 de lei procesaţi) şi în plus, intră în cursa pentru a câştiga o maşină electrică Volkswagen ID.3!

Dacă eşti antreprenor şi vrei să beneficiezi de toate beneficiile expuse mai sus află mai multe pe pagina promoţiei SmartBill şi Visa.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.