(P) Ce accesorii pentru costum te vor face să arăţi şic la întâlnirile de afaceri?

Postat la 08 septembrie 2022 149 afişări

(P) Ce accesorii pentru costum te vor face să arăţi şic la întâlnirile de afaceri?

Costumele pentru întâlnirile de afaceri reprezintă cel mai de bază tip de îmbrăcăminte pe care îl purtăm atunci când lucrăm într-un mediu de afaceri. Pentru un aspect elegant, accesoriile pentru costum trebuie să însoţească ţinutele în fiecare zi. Accesoriile pentru costum pot varia de la butoni de manşetă, cravată, batiste, la pantofi şi ceasuri. Poţi purta aceste articole separat sau împreună, însă nu uita să asortezi culoarea şi modelul costumului cu accesoriile pe care le porţi.

Accesorii indispensabile pentru un aspect business garantat

Cravatele sunt clasice şi atemporale. O cravată este unul dintre accesoriile indispensabile pentru costum şi cel mai vizibil. Modelele variază, astfel încât pentru fiecare costum să poţi găsi cravata perfectă, care să îţi reflecte alegerile şi gusturile vestimentare. În general, cravata dă tonul unui costum formal, fiind excelentă pentru a adăuga un plus de stil ţinutei. Pentru ţinutele business, modelele în culori uni sunt considerate cea mai bună alegere. Pot fi purtate cu diferite tipuri de pantofi, în funcţie de ocazie. Dacă doreşti să arăţi elegant, atunci ar trebui să optezi pentru nuanţe închise.

Batistele de buzunar sunt un alt element clasic ce nu pot lipsi din accesorizarea costumului. Deşi nu au cunoscut prea multe schimbări de-a lungul anilor, ele sunt încă o alegere populară pentru bărbaţii care vor să adauge un pic de clasă ţinutei lor. Aceste mici pătrate de material pot fi purtate în moduri diferite. Dacă preferi ceva mai simplu, atunci pur şi simplu pliază bastista peste rever. 

Butoni de manşetă – mici bijuterii care scot ţinuta din anonimat

Butoni de manşetă sunt mici bijuterii care se poartă în jurul încheieturii mâinii. Sunt populari în rândul bărbaţilor care doresc să pară eleganţi şi la modă în orice ocazie. Butoni de manşetă vin în multe forme şi mărimi, potrivite pentru orice gusturi. Ceea ce face ca aceste accesorii să iasă în evidenţă este versatilitatea lor. Pot fi purtaţi cu aproape orice, fie că este vorba de ţinute formale sau business casual. 

Ţinuta pentru întâlnirile de afaceri este o ţinută ce nu poate lipsi din garderoba unui business man. Este uniforma lumii moderne. Pentru a te îmbrăca bine, trebuie să ştii îţi alegi cu grijă costumele, cât şi accesoriile pentru costum. Magazinele fizice, dar şi cele online, precum MODIVO, îţi pun la dispoziţie toate articolele necesare pentru a-ţi definitiva ţinuta business şic, inclusiv cămăşi, pantofi, borsete sau portofele, potrivite atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. 

Completează-ţi ţinuta cu o pereche potrivită de pantofi şi un ceas pe măsură

Pentru definitivarea ţinutei, pe lângă accesoriile pentru costum, nu pot lipsi o pereche de pantofi cu iz formal. Va trebui să alegi ceva confortabil, dar care să arate elegant în acelaşi timp. Când mergi la o întâlnire de afaceri, un ceas va completa perfect ţinuta, combinându-se cu butonii sofisticaţi. Investiţia într-un ceas de calitate îţi poate face cu siguranţă rutina de zi cu zi mai uşoară şi mai convenabilă. Există multe stiluri diferite de ceasuri disponibile, de la modele clasice până la piese moderne care îţi pun în evidenţă personalitatea. Astfel, ia în considerare posibilitatea de a-ţi achiziţiona un ceas care se potriveşte cu stilul şi personalitatea ta.

Accesoriile pentru costum sunt lucruri mici care fac o mare diferenţă. De la un nod de cravată la butonii de manşetă, aceste accesorii pentru costum adaugă personalitate şi stil oricărei ţinute. Fie că mergi la serviciu sau la o întâlnire de afaceri importantă, aceste mici detalii te pot diferenţia cu adevărat de ceilalţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
costum,
accesorii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.