(P) Bine ai venit în universul tău digital! Noul HUAWEI MateBook D15 îmbină perfect ziua de muncă cu noaptea de distracţie

Postat la 10 iunie 2022 64 afişări

(P) Bine ai venit în universul tău digital! Noul HUAWEI MateBook D15 îmbină perfect ziua de muncă cu noaptea de distracţie

Laptopul tău trebuie să fie lângă tine de fiecare dată când ai nevoie de el, în orice situaţie, fie că vrei un partener de productivitate, fie că e vorba despre conţinuturile pe care le preferi în timpul liber.

În acelaşi timp, este important ca utilizarea îndelungată a unui ecran să nu fie dăunătoare pentru sănătatea ta. Aşa cum ştim, avem nevoie de un anumit nivel de protecţie pe parcursul călătoriilor noastre digitale.

Noul HUAWEI MateBook D15 este un laptop gândit pentru a satisface toate nevoile tale de productivitate şi divertisment. Născut prin inovaţii, dispozitivul este echipat cu tehnologie de ultimă generaţie de la furnizori de top.

Mai mult, HUAWEI s-a gândit la numărul ridicat de ore pe care îl petrecem cu ochii în ecran şi a dezvoltat modul Eye Comfort pentru gama MateBook, o soluţie care îmbunătăţeşte semnificativ experienţa de utilizare a unui laptop.

Sănătatea, în primul rând

Petrecem din ce în ce mai mult timp în faţa ecranelor în ultimii ani, fie că vorbim de smartphone, de tabletă sau de laptop. Cu atât mai mult de când munca de la distanţă sau sistemul hibrid şi-au făcut loc în piaţa muncii.

Totuşi, acest comportament de utilizare ne poate afecta sănătatea pe termen lung, în principal vederea. De aceea, noul tău laptop HUAWEI vine cu soluţia Eye Comfort Mode.

Aceasta integrează elemente hardware şi software şi optimizează balansul de alb şi temperatura culorilor ecranului pentru confortul utilizatorului. Funcţia Eye Comfort există pe mai multe produse din gama MateBook.

HUAWEI MateBook D15 ajută utilizatorii să atenueze oboseala ochilor, întrucât funcţia Eye Comfort este certificată TÜV Rheinland pentru emisiile scăzute de lumină albastră, ceea ce reprezintă o dovadă a eficienţei sale în reducerea luminii albastre.

Este adevărat că multe modele de laptopuri vin acum cu tehnologia de protecţie a ochilor integrată în ecrane, însă modul Eye Comfort de la HUAWEI este unul dintre cele mai sofisticate de până acum.

Laptopul MateBook D15 utilizează tehnologia avansată de protejare a ochilor dezvoltată pentru telefoanele şi tabletele producătorului şi oferă o soluţie unică, aflată la intersecţia dintre hardware şi software.

Universul tău de tehnologie

HUAWEI MateBook D15 a fost gândit ca un întreg ecosistem digital, pregătit să fie un partener ideal în drumul spre un echilibru armonios între productivitate şi divertisment.

Trebuie să ştii că noul tău laptop se armonizează pefect cu alte smartphone-uri, tablete sau wearables. Cu un scenariu de birou ca punct de plecare, HUAWEI MateBook D15 le oferă pasionaţilor de tehnologie flexibilitatea de a utiliza mai multe produse în scenarii multiple,

Astfel, te poţi bucura de dispozitivele tale şi să profiţi de ele la maximum prin funcţia Multi-screen Collaboration, suportată de smartphone-urile şi laptopurile Huawei.

Toate acestea sunt susţinute de cilindrii procesorului implementat pe MateBook D15, care funcţionează la capacitate maximă pentru a obţine cele mai bune performanţe.

HUAWEI şi-a dorit să aducă tehnologiile de ultimă generaţie către mai mulţi consumatori. De aceea, noul laptop este echipat cu un procesor Ryzen 5 5500U de a doua generaţie şi o placă grafică Radeon RX Vega 10.

Chipsetul AMD Ryzen 5 5500U dispune de o tehnică de procesare de 12 nm, patru nuclee şi opt fire de execuţie, oferind un procesor AMD mobil cu performanţe remarcabile.

Frecvenţa maximă alături de o placă grafică Radeon RX Vega 10 este de 4 GHz. Procesorul AMD Ryzen este unic prin faptul că integrează perfect arhitecturile Zen şi Vega. Frecvenţa procesorului de pe HUAWEI MateBook D15 poate atinge 1400 MHz, oferind operare fluidă în aplicaţii populare de design precum Photoshop şi Premiere.

Mai mult, noul HUAWEI MateBook D15 include noua versiune de Shark Fin 2.0, care răceşte laptopul mai sistematic decât generaţia anterioară. Concret, noua tehnologie aduce o performanţă de răcire sporită cu 27%.

La prima vedere

Te poţi bucura la maximum de experienţa MateBook D15 datorită raportului screen-body de 87%, într-un cadru cu dimensiuni de doar 357,8 mm x 229,9 mm x 16,9 mm.

Misiunea HUAWEI de a inova a fost una provocatoare pentru noul laptop, în contextul în care designerii şi inginerii companiei au reuşit să integreze un HUAWEI FullView pe un laptop de 15,6 inci, care se dovedeşte a fi şi cel mai uşor din industrie.

Astfel, ecranul anti-reflexie FHD IPS 1080p de 15,6 inci este mai potrivit pentru conţinut dinamic şi pentru a reda animaţii cu o claritate sporită. Ramele subţiri din partea superioară şi de pe laterale, rezoluţia şi ecranul mat anti-reflexie te ajută să îţi poţi desfăşura munca de birou oriunde, chiar şi sub razele soarelui.

Pe lângă toate detaliile tehnice, noul tău MateBook D15 se remarcă printr-un design curbat şi simplificat, ceea ce îi oferă o anumită eleganţă şi unicitate.

Ramele mai subţiri şi camera încastrată permit mişcorarea factorului de formă al laptopurilor HUAWEI şi îmbunătăţeşte încă o dată portabilitatea acestora. Astfel, devine laptopul perfect pentru a fi alături de tine la birou sau acasă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
distractie,
munca

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.