Ozzy si Sharon Osbourne si-ar putea pierde casa din cauza unei datorii de peste un milion de lire

Autor: Roxana Cristea Postat la 11 aprilie 2011 11 afişări

Nu cu mult timp in urma, Sharon si Ozzy Osbourne au avut titulatura de “cei mai bogati oameni” din Marea Britanie, avand o avere cumulata de peste 100 de milioane de lire sterline.

In prezent insa, au adunat datorii de peste un milion de lire si risca sa isi piarda una din locuinte, scrie Daily Mail. Cei doi sunt vanati de autoritatile din Statele Unite de mai mult de doi ani din cauza faptului ca nu si-au platit la timp taxele. John si Sharon Osbourne au de platit o taxa de 440.000 de lire pentru 2008 si una de 625.900 de lire pentru 2009.

Cuplul, despre care se zvoneste ca detine mai mult de sapte proprietati, a declarat ca simtit din plin efectul crizei economice. Cu toate acestea, daca vand una din locuinte, vor avea bani sa plateasca taxa.

In trecut, Ozzy Osbourne a cheltuit peste 120.000 de lire sterline pe operatii de chirurgie plastica si este renumit pentru sumele fabuloase de bani pe care le da pe cumparaturi.

De asemenea, cuplul este cunoscut si prin numeroasele actiuni de binefacere pe care le-a facut de-a lungul timpului. Sharon Osbourne a donat un inel si un lant de aur cu diamante in valoare de 100.000 de lire pentru a ajuta sinistratii in urma tsunami-ului devastator din Asia din 2004.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
datorii,
taxe,
Ozzy Osbourne,
vedete,
muzica
/actualitate/ozzy-si-sharon-osbourne-si-ar-putea-pierde-casa-din-cauza-unei-datorii-de-peste-un-milion-de-lire-8146573
8146573
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.