OUG 114 ar putea fi adoptată tacit, luni, de Senat, fără raport de la Comisia pentru buget

Postat la 01 martie 2019 72 afişări

Proiectul pentru aprobarea OUG 114 care introduce măsuri fiscale apare pe ordinea de zi a plenului de luni al Senatului, pentru adoptare tacită. Senatorul UDMR Tánczos Barna, membru în Comisia pentru buget, a declarat, pentru MEDIAFAX, că iniţiativa va fi adoptată fără raportul forului legislativ.

OUG 114 ar putea fi adoptată tacit, luni, de Senat, fără raport de la Comisia pentru buget

„Nici nu-l va primi (raportul de la Comisia de buget - n.r.). S-a amânat voit ca să intre în adoptare tacită şi ca să nu o dezbatem în Comisie. Am spus marţi, ar fi trebuit să aibă loc o dezbatere. Nu avem raport, OUG va trece de Senat, va intra în dezbatere, dacă va intra, la Camera Deputaţilor. Nu o să fie raport”, a afirmat Tánczos Barna, vineri, pentru MEDIAFIAX.

Termenul de adoptare tacită pentru OUG 114/2018 se împlineşte vineri, 1 martie, iar Comisia pentru buget a Senatului a amânat dezbaterea şi adoptarea unui raport pentru proiect în şedinţa de marţi. Este a doua oară când Comisia pentru buget ia decizia să amâne discuţiile asupra proiectului. Solicitarea amânării în ultima şedinţă a venit din partea ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, care a motivat că au fost depuse multe amendamente, chiar şi cu câteva minute înainte de şedinţă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comisie,
raport,
buget,
oug

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.