Două puteri mondiale, aflate în război de peste 70 de ani, se întâlnesc din nou pentru a discuta despre un tratat de pace

Postat la 01 martie 2019 149 afişări

Miniştrii adjuncţi de Externe ai Japoniei şi Rusiei se vor întâlni la Moscova, pe 5 martie, pentru a purta discuţii, a informat vineri Ministerul japonez de Externe, relatează site-ul agenţiei Tass.

Două puteri mondiale, aflate în război de peste 70 de ani, se întâlnesc din nou pentru a discuta despre un tratat de pace

Adjunctul ministrului rus de Externe Igor Morgulev şi omologul său, Takeo Mori, vor participa la discuţii, relatează agenţia Kyodo. Cei doi sunt aşteptaţi să îşi exprime părerea privind dezvoltarea tratatului de pace între cele două ţări.

 

La 16 februarie, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov şi omologul său japonez Taro Kono, au fost de acord ca adjuncţii săi să participe la discuţii privind tratatul de pace.

 

Insulele din Arhipelagul Kurile au fost centrul disputei între Rusia şi Japonia încă de la sfârşitul celui de-al doilea Razboi Mondial, împiedicându-le pe cele două să semneze un tratat de pace.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
intalnire,
pace,
tratat,
discutare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.