OSCE anunţă că a pierdut contactul cu altă echipă de observatori în estul Ucrainei

Postat la 30 mai 2014 30 afişări

Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Euroa a anunţat vineri că a pierdut contactul cu o a doua echipă de observatori, arestaţi joi seara de către persoane înarmate la Severodoneţk, în estul separatist prorus din Ucraina.

OSCE anunţă că a pierdut contactul cu altă echipă de observatori în estul Ucrainei

 "Misiunea specială de observare OSCE a pierdut ieri (joi), către ora (locală) 19.00 (19.00, ora României), contactul cu mai mulţi membri din echipajul său" alcătuit din patru străini şi un traducător ucrainean care acţinează în regiunea Lugansk, a anunţat OSCE pe contul de Facebook. "Echipa a fost arestată la Severodoneţk de către persoane înarmate", precizează organizaţia.

OSCE nu are veşti, de la 26 mai, despre altă echipă de patru străini, dată dispărută în regiunea Doneţk.

"Premierul republicii" autoproclamate la Doneţk de către proruşi, în estul Ucrainei, Aleksandr Borodai, a declarat joi că nu deţine nicio informaţie despre aceşti observatori OSCE.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/osce-anunta-ca-a-pierdut-contactul-cu-alta-echipa-de-observatori-in-estul-ucrainei-12666638
12666638
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.