Organul facial ascuns pe care îl are toată lumea. Oamenii de ştiinţă l-au descoperit recent

Postat la 14 ianuarie 2023 1024 afişări

Organul facial ascuns pe care îl are toată lumea. Oamenii de ştiinţă l-au descoperit recent

Mulţi dintre noi credem că am învăţat tot ce este de ştiut despre corpul uman datorită aparatelor cu raze X şi altor progrese medicale.

Oamenii de ştiinţă au descoperit un nou organ despre care habar nu aveau.

Când şi-au desfăşurat cercetările, au dat peste „glandele tubare”, care erau o parte necunoscută a feţei.

Oamenii de ştiinţă au descoperit un nou organ despre care habar nu aveau. De asemenea, se întâmplă să vină ca o pereche şi este situat în faţa noastră. Mulţi dintre noi credeam că am învăţat tot ce este de ştiut despre corpul uman datorită unor lucruri precum aparatele cu raze X şi alte progrese medicale.

La începutul acestui an, oncologii de la Institutul Oncologic Olandez din Amsterdam au încercat să afle mai multe despre tipurile de cancer care afectează gâtul şi capul. Iar când şi-au desfăşurat cercetările, au dat peste „glandele tubare”, care erau o parte necunoscută a feţei. În total, 100 de pacienţi au fost folosiţi în cadrul studiului şi au fost injectaţi cu glucoză radioactivă înainte de a fi scanaţi pentru a identifica tumorile, care ar fi strălucit puternic. Însă aceleaşi două zone ale feţei au continuat să se lumineze la fiecare persoană.

Acesta a fost momentul în care oamenii de ştiinţă au identificat „glandele tubare”, care sunt organe mici responsabile de producerea salivei. Revista Radiotherapy and Oncology notează că glandele sunt situate în partea din spate a nazofaringeului. Aceasta este partea superioară a gâtului, în spatele nasului.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oameni,
stiinta,
descoperire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.