Organizatia Mondiala a Turismului: Romania se indreapta in directia cea buna

Postat la 11 iulie 2011 14 afişări

Romania se indreapta in directia cea buna in turism si se inscrie in tendintele europene, concentrandu-se pe Muntii Carpati si Delta Dunarii, a declarat luni, in urma unei intalniri cu ministrul Elena Udrea, secretarul general al Organizatiei Mondiale a Turismului, Taleb Rifai.

"Europa se indreapta catre un turism ecologic, catre natura. Romania are o strategie si o viziune care se indreapta in directia buna atunci cand se concentreaza pe Carpati si Delta" a spus Rifai, care a adaugat ca tendintele turistilor sunt de a se indeparta de destinatiile traditionale de litoral si de a gasi destinatii alternative.

Potrivit oficialului Organizatiei Mondiale a Turismului, turismul european a suferit din cauza crizei tocmai pentru ca s-a concentrat pe destinatii de litoral.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/organizatia-mondiala-a-turismului-romania-se-indreapta-in-directia-cea-buna-8482150
8482150
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.