Orban vs Grindeanu. Eşti ca un tulburel oţetit.... Exemplele nu pot fi decât despre băutură

Autor: Petru Mazilu Postat la 29 iunie 2021 207 afişări

Preşedintele liberal al Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, şi deputatul PSD Sorin Grindeanu au avut un schimb de replici de la tribuna Parlamentului. Orban i-a spus adversarului său că este ca un tulburel oţetit, iar Grindeanu i-a zis că foloseşte prea multe exemple despre băutură.

Orban vs Grindeanu. Eşti ca un tulburel oţetit.... Exemplele  nu pot fi decât despre băutură

Schimbul de replici s-a produs în timpul dezbaterilor despre moţiunea de cenzură a PSD. Ludovic Orban a spus că el a demisionat după ce PNL nu a câştigat alegerile parlamentare.

„Domnule deputat, eu mi-am dat demisia din funcţia de prim-ministru al guvernului României atunci când la alegerile parlamentare PNL nu a câştigat alegerile, spre deosebire de dumneavostră, care atunci când partidul care v-a susţinut prim-ministru v-a cerut să vă daţi demisia, dumneavostră v-aţi baricadat împreună cu Victor Ponta la Palatul Victoria şi mai aveaţi puţin şi săpaţi tranşee şi nu aţi putut fi scos decât prin moţiune de cenzură. Domnule Grindeanu, apropos de vechime, nu accept această aserţiune. Să ştiţi că vremea aduce cu sine nobleţe. Vinurile adevărate, odată cu vârsta, devin nobile şi nu accept să fiu criticat de cineva care nici măcar n-a apucat să ajungă vin, un tulburel care s-a oţetit înainte să ajungă vin. Valoare şi calitatea umană nu au nicio legătură nici cu vârsta, nici cu vechimea”, a spus Ludovic Orban de la Tribuna Parlamentului.

Imediat, social democratul a cerut un scurt drept la replică.

„Exemplele dumneavostră nu pot fi decât despre băutură. Totuşi, aţi recunoscut ceva, că aţi pierdut alegerile”, a fost replica lui Sorin Grindeanu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ludovic orban,
sorin grindeanu,
parlament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.