Orban, întrebat dacă este responsabil Cîţu de criză: Oricine are ochi poată să vadă adevărul

Autor: Cosmin Pirv Postat la 03 septembrie 2021 31 afişări

Orban, întrebat dacă este responsabil Cîţu de criză: Oricine are ochi poată să vadă adevărul

Preşedintele PNL Ludovic Orban a spus vineri că, în cazul în care va fi nevoie de reconformarea lui Florin Cîţu în funcţia de premier, îl va susţine.

„Normal că îl susţine, pentru că este premierul care prezintă PNL”, a spus Orban, răspunde unei întrebări legate de cum va vota în cazul în care va fi la vot reconfirmarea actualului premier.

Acesta a fost, de asemenea, întrebat dacă Florin Cîţu este responsabil pentru declanşarea actualei crize guvernamentale. „Oricine are ochi şi minte poate să vadă adevărat în această situaţie”, a fost răspuns preşedintelui PNL.

El a mai anunţat că atât timp cât este preşedintele partidului niciun parlamentar al PNL nu va vota o eventuală moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

Ludovic Orban a fost întrebat de jurnalişti dacă Florin Cîţu ar trebui să-i dea demisia pentru a detensiona relaţiile din coaliţie. „Întrebaţi-l pe dânsul”, a fost răspunsul liderului PNL.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ludovic orban,
florin citu,
criza,
responsabil

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.