Orban, de Paşte: Sperăm să recâştigăm cât de curând efervescenţa socială care ne-a lipsit

Autor: Andreea Tobias Postat la 01 mai 2021 51 afişări

„Sărbătoarea Paştelui ne reuneşte pe toţi în spiritul compasiunii şi al apropierii de ceilalţi”, spune Ludovic Orban în mesajul său de Paşte: „Împărtăşim miracolul Învierii, privind în viitor cu speranţa că împreună vom recâştiga cât de curând efervescenţa socială care ne-a lipsit atât de mult”.

Orban, de Paşte: Sperăm să recâştigăm cât de curând efervescenţa socială care ne-a lipsit

„Gândurile şi urările mele se îndreaptă către toţi creştinii care sărbătoresc Sfintele Paşti, fie că sunt în ţară sau în diaspora. Sărbătoarea Paştelui ne reuneşte pe toţi în spiritul compasiunii şi al apropierii de ceilalţi, cu bucuria veştii că Domnul Iisus a înviat pentru noi. A trecut un an de când ne confruntăm cu cea mai mare provocare din istoria recentă. Am fost cu toţii puşi la mari încercări, cetăţeni şi autorităţi, pentru a face faţă unei crize fără precedent”, scrie Orban.

Liderul liberal le mulţumeşte tuturor celor care, dând dovadă de responsabilitate şi solidaritate, au respectat regulile de protecţie sanitară.

„Sunt alături de personalul medical, adevăraţii noştri eroi din prima linie care au făcut şi fac eforturi cu adevărat supraomeneşti. Lor le suntem cu toţii recunoscători pentru dedicarea de care dau dovadă, punându-şi viaţa în pericol pentru a-şi salva semenii. Sărbătoarea Paştelui ne regăseşte în plină campanie de vaccinare şi am convingerea că odată cu finalizarea acestui proces vom reveni la normalitate, iar fiecare român se va putea bucura pe deplin de viaţa care ne-a lipsit atât de mult.

Împărtăşim miracolul Învierii, privind în viitor cu speranţa că împreună vom recâştiga cât de curând efervescenţa socială care ne-a lipsit atât de mult în ultimul an.

Lumina sfântă să vă coboare în suflete şi în case, dragi români. Paşte fericit!” - este mesajul lui Orban.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
mesaj,
paşte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.