"Orăşelul lui Moş Crăciun". Primăria Sectorului 4 aprinde beculeţele de Crăciun, sâmbătă, în Parcul Lumea Copiilor

Autor: Oana Despa Postat la 18 noiembrie 2017 72 afişări

Primăria Sectorului 4 anunţă că sâmbătă va aprinde luminiţele de Crăciun în Parcul Lumea Copiilor, care se va transforma în „Orăşelul lui Moş Crăciun”, unde va avea loc şi un târg cu 50 de căsuţe cu bunătăţi şi ornamente speciale pentru această sărbătoare.

„În aşteptarea celui mai frumos moment al anului, parcul Lumea Copiilor va îmbrăca haine de sărbătoare, iar organizatorii îl vor împodobi cu 4000 de beculeţe colorate şi cu un brad înalt de 12 metri, special ales pentru sărbătorile din acest an. Toate vor prinde viaţă pe 18 noiembrie, sâmbătă seară, odată cu aprinderea luminiţelor de sărbători în întregul sector. (...) Prima seara a evenimentului va fi deschisă la ora 17:00, de către talentaţii elevi ai Colegiului Naţional “Dinu Lipatti”, care vor susţine un recital din repertoriul internaţional dedicat sărbătorilor de iarnă”, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de către Primăria Sectorului 4.

Parcul Lumea Copiilor va deveni „Orăşelul lui Moş Crăciun” şi va găzdui, în perioada 18 noiembrie- 31 decembrie, concerte în aer liber, spectacole pentru copii, carusele, patinoar, concursuri cu premii, daruri şi surprize.

Potrivit sursei citate, tot sâmbătă se va deschide şi Căsuţa lui Moş Crăciun, unde copiii pot face poze cu spiriduşii şi pot scrie scrisori, urmând ca pe 15 decembrie va ajunge şi Moşul pentru a se întâlni cu cei mici.

„În toată această perioadă, Orăşelul lui Moş Crăciun va gazdui şi Târgul de Crăciun, care va fi deschis până în luna ianuarie a anului viitor. Aici vizitatorii vor găsi aproape 50 de căsuţe cu ornamente de sezon, globuri, ghirlande, produse de artizanat şi fel de fel de bunătăţi la tot pasul. De la preparate tradiţionale, specifice sărbătorilor de iarnă, la nelipsitul cozonac de casă sau aromata turtă dulce, producătorii au pregătit de toate”, se mai arată în comunicatul instituţiei.

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită în aer liber cu un concert susţinut de Horia Brenciu şi HB Orchestra, iar cu o zi înainte de Ajun, copiii îi vor cânta lui Moş Crăciun alături de Smiley.

Printre artiştii care vor urca pe scenă în toată această perioadă se numără şi nume precum Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Andreea Bălan, Pepe, Fly Project, Corina şi Matteo, Ştefan Stan, Alina Irimia şi Lidia Buble.

Organizatorii anunţă că târgul va fi deschis zilnic, între orele 10:00 - 22:00 pentru ca cei interesaţi să găsească tot ce au nevoie pentru sărbători.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BECULEŢE,
CRĂCIUN,
PRIMĂRIE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.