Orange îşi păstrează „cartierul central“ în Europe House, unde şi-a extins birourile

Autor: Cristi Moga Postat la 12 februarie 2013 93 afişări

Orange România, cel mai mare jucător din piaţa de telecom, şi-a prelungit la sfârşitul anului trecut contractul de închiriere din clădirea de birouri Europe House (foto) din Piaţa Victoriei, unde îşi are sediul central, şi s-a extins totodată, ocupând în prezent 9.200 mp în clădirea deţinută de compania austriacă CA Immo.

Orange România, cel mai mare jucător din piaţa de telecom, şi-a prelungit la sfârşitul anului trecut contractul de închiriere din clădirea de birouri Europe House (foto) din Piaţa Victoriei, unde îşi are sediul central, şi s-a extins totodată, ocupând în prezent 9.200 mp în clădirea deţinută de compania austriacă CA Immo. Orange îşi are sediul în această clădire din 2002, de mai bine de zece ani, iar noua înţelegere a fost intermediată de consultanţii firmei CBRE România. Valoarea anuală a contractului poate fi estimată la circa 2 mil. euro, potrivit calculelor ZF. "După o analiză aprofundată a opţiunilor pe care piaţa de birouri le oferă unui chiriaş de asemenea dimensiuni, Orange a decis să îşi păstreze sediul central în Piaţa Victoriei, optând în continuare pentru clădirea Europe House", a declarat Victor Răchită, head of office agency în cadrul CBRE România. Europe House are un grad de ocupare de 100%.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Orange,
Europe House,
birouri
/actualitate/orange-isi-pastreaza-cartierul-central-in-europe-house-unde-si-a-extins-birourile-10557659
10557659
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.