Oprişan, despre buget: Întotdeauna e loc de mai bine. Analizăm încă o dată solicitările

Postat la 03 februarie 2019 56 afişări

Preşedintele PSD Vrancea Marian Oprişan a declarat, duminică, referitor la bugetul pentru 2019 pentru autorităţile locale, că întotdeauna este loc de mai bine şi că solicitările acestora vor fi analizate din nou.

Oprişan, despre buget: Întotdeauna e loc de mai bine. Analizăm încă o dată solicitările

„Întotdeauna este loc şi de mai bine. Să nu uite că bugetul nu a intrat încă în discuţia Guvernului (cei nemulţumiţi -n.r.). Analizăm încă o dată solicitările şi vedem ce este de făcut. Dar plecăm de la premisa că dacă au trecut banii de la Capitală la Sectoare, au rămas tot la Bucureşti. Eu da (Sunt mulţumit de buget -n.r.)”, a afirmat Marian Oprişan, înaintea CEx al PSD care se desfăşoară, duminică la Parlament.

Primarul general Gabriela Firea a transmis, sâmbătă, o scrisoare bucureştenilor în care anunţă că prin proiectul de buget pe 2019, Primăriei i se taie 25% din buget, adică 180 de milioane euro, subliniind că este dovada că Liviu Dragnea îi urăşte pe cetăţeni. Firea a făcut un apel la Călin Popescu Tăriceanu să nu se lase minţit de planşele colorate cu care va veni Dragnea.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
buget,
psd,
refuz,
solicitari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.