Oprescu: Bucureştiul şi-a diversificat mult oferta turistică în ultima perioadă

Postat la 03 iulie 2013 23 afişări

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, miercuri, că Bucureştiul şi-a diversificat în ultimul timp oferta turistică, prin dezvoltarea Centrului Istoric, prin darea în funcţiune a Arenei Naţionale, dar şi prin festivalurile şi manifestările sportive organizate.

Oprescu: Bucureştiul şi-a diversificat mult oferta turistică în ultima perioadă

 "Aduceţi-vă puţin aminte ce se întâmplă la Noaptea Muzeelor, la festivalurile care se petrec şi s-au petrecut în Bucureşti, la manifestările sportive care au avut loc în Capitală şi o să vedeţi că Bucureştiul şi-a diversificat mult oferta turistică", a spus Sorin Oprescu la Conferinţa Internaţională de Turism cu tema "Identificarea avantajelor competitive ale unei destinaţii turistice, oportunităţi şi provocări pentru dezvoltarea durabilă a turismului".

Sorin Oprescu a mai spus că cei aproximativ 2,3 milioane de locuitori fac ca Bucureştiul să fie al zecelea oraş ca populaţie din UE, în realitate Capitala fiind gazda a peste trei milioane de oameni zilnic.

Primarul a adăugat că Bucureştiul are "toate condimentele" unui mare oraş european care merită vizitat.

"Oraşul nostru este un loc care abundă în istorie şi cultură, în care domnesc diversitatea şi contrastul, dar căruia nu-i lipseşte eleganţa şi rafinamentul", a arătat Oprescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oprescu-bucurestiul-si-a-diversificat-mult-oferta-turistica-in-ultima-perioada-11076209
11076209
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.