Oprah Winfrey va primi un Oscar onorific

Postat la 03 august 2011 14 afişări

Oprah Winfrey va fi recompensata cu un Oscar onorific - Jean Hersholt Humanitarian Award pe 2011 - in cadrul balului guvernatorilor, organizat in luna noiembrie de Academia de film americana.

Premiul - o statueta Oscar - este acordat acelor personalitati din industria filmului ale caror actiuni caritabile au influentat in mod pozitiv showbizul american, informeaza contactmusic.com.Actorul James Earl Jones si make-up artistul Dick Smith vor primi si ei Oscaruri onorifice in cadrul aceleiasi gale.

Academia de film americana (The Academy of Motion Picture Arts and Sciences) a decis, in 2009, sa mute ceremonia decernarii premiilor Oscar onorifice in cadrul unui banchet separat organizat in noiembrie. Pe de alta parte, gala clasica a Oscarurilor are loc in mod traditional in luna februarie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oprah-winfrey-va-primi-un-oscar-onorific-8562605
8562605
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.