Opinie: Încă un mandat pentru Preşedinte şi nota de plată!

Autor: Lelia MUNTEANU Postat la 16 august 2018 606 afişări

Iohannis şi Dragnea se bronzează împreună, pe cearceaful lui Ceauşescu.

Opinie: Încă un mandat pentru Preşedinte şi nota de plată!

Hora Marii Unirii s-a spart. Guvernanţii au bifat “Acţiunea Centenarul” cu pulanul.

Mai are rost să rezum? După nişte m..e paşnice, Puterea a decis să ne strângă sub Zodia Pulanului.

În sfârşit, Opoziţia e satisfăcută, poate să facă ce ştie mai bine: să se dea cu fundul de pământ.

Privită dintr-un MIG-21 înainte de a se prăbuşi, România arată chiar prea o-kei: Iohannis şi Dragnea se bronzează pe acelaşi cearceaf, în Neptunul de protocol al lui Ceauşescu.

Ca în fiecare an, ieri a fost comemorată Marina României: aceeaşi butaforie obosită, aceleaşi jurăminte de înzestrare a flotei într-un viitor incert. Acelaşi submarin, Delfinul, care o dată pe an se scufundă de ruşine.

Acelaşi discurs al Preşedintelui, vorbind despre “oaza de stabilitate” care am fi, surd la comentariile cancelariilor europene care ne branduiesc din nou ca pe o ţară instabilă. Motivul e acum jandarmeriada, de care Iohannis s-a debarasat repede, ca să nu-şi strice programul. Cât “gândim şi simţim româneşte”, domnia sa crede că ne poate lăsa liniştit singuri acasă, cu trenuri care deraiază, cu leşuri de porci care plutesc pe Dunăre.

Vom fi ratat noi Centenarul, dar preşedintele Klaus Iohannis, cu calmul şi detaşarea sa, cu flegmatismul său marţial, va prinde negreşit Bicentenarul.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.