Veniturile globale ale Uber din trimestrul II au crescut cu 51%, dar compania are pierderi

Postat la 16 august 2018 32 afişări

Veniturile globale ale Uber, după plata şoferilor, a crescut la 2,7 milioane de dolari în trimestrul II din 2018, însă planurile de expansiune au intensificat pierderile înregistrate de companie, relatează BBC.

Veniturile globale ale Uber din trimestrul II au crescut cu 51%, dar compania are pierderi

Pierderile Uber se află în urcare, deşi au raportat o creştere anuală de 51% a veniturilor, încasările din companiile sale de taxi la nivel mondial, după plata şoferilor, a crescut la 2,7 milioane de dolari (2,1 milioane de lire) în ultimul trimestru.

Cu toate acestea, costul planurilor de expansiune în domenii cum ar fi serviciul de bike sharing şi Uber Eats - afacerea cu livrare de alimente - au însemnat o creştere mai accelerată a pierderilor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.