Opinia specialistului. Cât trebuie să ia pauză Simona Halep

Postat la 18 octombrie 2018 151 afişări

Marius Comănescu, unul dintre cei mai valoroşi antrenori români de tenis, a comentat la ProSport LIVE situaţia Simonei Halep, cea care a anunţat acum că nu va participa la Turneul Campioanelor, competiţie ce va începe duminică.

Opinia specialistului. Cât trebuie să ia pauză Simona Halep

"E o surpriză neplăcută şi mă gândesc cât de greu este pentru orice sportiv...când ai avut un an atât de bun, când eşti numărul unu, să nu poţi să-ţi aperi şansele...Sportivul întotdeuna când e pe teren joacă şi dacă îi e bine continuă, e foarte greu să-l opreşti atunci. Îl cunosc pe Teo Cercel (n.red. - preparatorul fizic al Simonei Halep) şi pe Simona, şi nu cred că problema e de la pregătirea fizică", a spus Comănescu la ProSport LIVE.

Cât ar trebui să dureze perioada de recuperare a Simonei: "Pauza trebuie să fie exact atât cât are nevoie, nici mai mult, nici mai puţin. Sunt întotdeauna tot felul de probleme pe care sportivii şi le fac, mai ales mentale. Ei spun: "Aoleu, am stat prea mult!'. Ar trebui o pauză exactă, nu mai puţin. Greşeala multora e că-şi doresc foarte mult să se întoarcă pe teren repede şi atunci riscă să le revină problemele medicale. Dacă îi e rău Simonei şi e o problemă serioasă, atunci a făcut bine că s-a retras".

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.