Ciorbea, despre sesizările pe OUG: Sunt analizate. Concediul a fost programat în urmă cu 6 luni

Postat la 17 octombrie 2018 48 afişări

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, transmite, miercuri, că solicitările de sesizare pe OUG pe legile justiţiei sunt analizate de Biroul contencios din cadrul instituţiei, precizând că perioada concediului de odihnă a fost programată în urmă cu 6 luni.

Ciorbea, despre sesizările pe OUG: Sunt analizate. Concediul a fost programat în urmă cu 6 luni

"Referitor la solicitările de formulare a unei excepţii directe de neconstituţionalitate cu privire la O.U.G. nr. 92/2018, Avocatul Poporului afirmă că toate petiţiile având acest obiect, sunt analizate de către specialiştii Biroului contencios constituţional şi recurs în interesul legii, care vor examina argumentele prezentate de petenţi, jurisprudenţa Curţii Constituţionale a României, Curţii Europene a Drepturilor Omului, dreptul comparat în materie, precum şi concluziile Comisiei Europene pentru Democraţie prin Drept (Comisia de la Veneţia), după care urmează a fi luată o decizie", transmite Avocatul Poporului, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
analizare,
ciorbea,
concediu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.