Operatorul aerian low-cost Wizz Air lansează un nou zbor din România. Unde veţi putea ajunge cu preţuri care pornesc de la 109 lei

Autor: Ioana Matei Postat la 05 aprilie 2018 114 afişări

Operatorul aerian low-cost Wizz Air a anunţat deschiderea în vara acestui an a primului zbor direct din România spre Georgia.

Operatorul aerian low-cost Wizz Air lansează un nou zbor din România. Unde veţi putea ajunge cu preţuri care pornesc de la 109 lei

Potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei, noul serviciu cu tarif redus de la Bucureşti spre Kutaisi, Georgia, va începe din 3 iulie 2018 cu o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână în zilele de marţi, joi şi sâmbătă. Tarifele de zbor pentru această destinaţie pornesc de la 109 lei/segment de zbor (cu toate taxele obligatorii incluse).

Potrivit reprezentanţilor companiei, anul acesta vor începe din ţară  19 zboruri noi de pe aeroporturile din Sibiu, Iaşi, Cluj şi Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.