Operatorii din turism reinventează piramida lui Maslow, adăugând călătoriile în ierarhia nevoilor umane. „Una dintre nevoile principale din următoarea periodă este plecarea într-o vacanţă."

Autor: Andra Stroe Postat la 23 februarie 2022 85 afişări

Operatorii din turism reinventează piramida lui Maslow, adăugând călătoriile în ierarhia nevoilor umane. „Una dintre nevoile principale din următoarea periodă este plecarea într-o vacanţă."

Pe o piramidă a lui Maslow, adaptată vremurilor actuale, turoperatorul Paralela 45 adaugă călătoriile în ierarhia nevoilor umane. „Considerăm că una dintre nevoile principale din următoarea periodă este plecarea într-o vacanţă. Astfel, pentru a fi fericit într-un concediu de vis ai nevoie de următoarele lucruri: o gaşcă mişto, un zbor spre paradis, papuci de plajă asortaţi cu pedichiura, o bere rece pe o plajă pustie”, e de părere Ioana Burcea, director de marketing Paralela 45.

Agenţia organizează propriul târg de turism online, în perioada 24-27 februarie, interval în care anunţă că va aplica reduceri la o serie de destinaţii precum Grecia, Turcia, Egipt sau Spania. „Oferta de vacanţe din acest an este similară celei din 2019, pe fondul revenirii la o normalitate pe care ne-o dorim de multă vreme şi încurajaţi de ridicarea restricţiilor de călătorie în multe zone de vacanţă. Vom avea minimum 30 de chartere pe săptămână, peste 400 de chartere în sezonul 2022, din majoritatea oraşelor ţării. Avem zboruri noi din diverse oraşe, de exemplu Rhodos din Iaşi, Creta din Craiova, Zakynthos din Sibiu, Antalya din Constanţa. Vom avea ca noutate Ibiza”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45

Charterele verii spre Grecia, cea mai căutată destinaţie în perioada de Early Booking, sunt spre Creta/Heraklion din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi; spre Creta/Chania din Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova; spre Rhodos din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi; spre Zakynthos din Iaşi, Bucureşti, Cluj-Napoca, Sibiu; spre Santorini din Bucureşti; spre Corfu din Bucureşti.

Pentru vacanţa în Antalya agenţia va efectua două zboruri charter săptămânale de la Bucureşti şi câte unul din Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Târgu Mureş, Sibiu, Baia Mare, Constanţa, iar spre Marmaris, Bodrum şi Kusadasi, de la Bucuresti.

În Spania, destinaţiile incluse în portofoliul touroperatorului sunt Tenerife, Mallorca, Costa del Sol, Costa Brava ori Costa Blanca, zone pentru care sunt prevăzute opt zboruri săptămânale de la Bucureşti şi Cluj-Napoca. Pentru Italia, Paralela 45 organizează vacanţe în Ischia şi pe Coasta Amalfitană, cu zbor direct de la Bucureşti, iar pentru Cipru de Sud sau de Nord se zboară şi de la Bucureşti, şi de la Cluj-Napoca. Patru curse charter săptămânale spre Hurghada sunt prevăzute, până la finalul lunii octombrie, de la Bucureşti, din Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi. Pentru vacanţa de vară în România, peste 200 de oferte pentru litoralul românesc sunt listate pe portalul de vacanţe Paralela 45.

Totodată, odată cu eliminarea restricţiilor şi deschiderea pentru turism a cât mai multor ţări, anul acesta sunt organizate mai mult de 80 de variante de circuite în Europa, Asia, Africa, America Centrală, de Nord şi de Sud, în zone unde în ultimii doi ani s-a călătorit mai puţin.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nevoi,
vacanta,
calatorii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.