OMV vrea să se retragă din Croaţia şi Bosnia-Herţegovina

Postat la 06 decembrie 2011 14 afişări

OMV intenţionează să vândă reţelele de benzinării pe care le deţine în Croaţia şi Bosnia-Herţegovina, ceea ce ar implica retragerea de pe cele două pieţe, a anunţat, marţi, grupul petrolier austriac, care controlează Petrom.

În Croaţia, OMV are 63 de benzinării şi o cotă de piaţă de 13%, în timp ce în Bosnia-Herţegovina deţine 28 de benzinării, reprezentând o cotă de piaţă de 8%, se arată într-un comunicat al grupului.

Planurile de a vinde cele două subsidiare fac parte din strategia OMV de a reduce ponderea segmentului de rafinare-distribuţie în afacerile grupului, concomitent cu dezvoltarea operaţiunilor de explorare-producţie şi gaze-energie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
OMV,
Croaţia,
Bosnia-Herţegovina,
benzinării
/actualitate/omv-vrea-sa-se-retraga-din-croatia-si-bosnia-hertegovina-9033672
9033672
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.