OMV Petrom a încheiat un contract cu FAN Curier pentru preluarea coletelor în 300 de benzinării

Autor: Carol Dan Postat la 26 ianuarie 2015 680 afişări

Producătorul de petrol, gaze şi electricitate OMV Petrom (SNP) a încheiat un acord cu compania de curierat FAN Curier pentru predarea şi colectarea coletelor în circa 300 de benzinării.

"Serviciul de preluare a coletelor FAN Courier a fost lansat recent în circa 300 de staţii Petrom", potrivit datelor OMV Petrom transmise la solicitarea MEDIAFAX.

Parteneriatul a fost implementat în urmă cu un an în benzinăriile sub marca OMV.

OMV Petrom are în România o reţea de 545 staţii de distribuţie a carburanţilor, din care aproape operate sub brandul Petrom şi circa 150 sub brandul OMV.

"Clienţii pot preda coletele pentru FAN Courier într-una din staţiile OMV sau Petrom. (...) Plata se face prin SMS, clienţii primind automat şi un număr AWB pentru monitorizare", potrivit OMV Petrom.

FAN Courier a fost înfiinţată în 1998 şi este deţinută Felix Pătrăşcanu şi fraţii Adrian şi Neculai Mihai.

OMV Petrom este controlată de grupul austriac de petrol şi gaze OMV.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PETROM,
FAN CURIER,
/actualitate/omv-petrom-a-incheiat-un-contract-cu-fan-curier-pentru-preluarea-coletelor-in-300-de-benzinarii-13786581
13786581
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.