Omul Pădurii, cel mai feroce criminal în serie din puşcăriile româneşti. Dormea într-o vizuină şi spunea că vrea să omoare „gândaci”

Postat la 30 decembrie 2021 230 afişări

Omul Pădurii, cel mai feroce criminal în serie din puşcăriile româneşti. Dormea într-o vizuină şi spunea că vrea să omoare „gândaci”

Un deţinut care l-a văzut cu ochii lui pe monstruosul ucigaş în serie Eugen Galeş, zis Omul Pădurii, cum zdrobea capul unui coleg de celulă, a descris, la mai bine de zece ani de la comiterea faptei, ce s-a întâmplat pe Secţia a II-a a Penitenciarului Jilava, în camera de tranzit. Condamnatul a văzut cum, de groază, victima încerca, zadarnic, să se caţere pe pereţi în timp ce Galeş se grăbea să-i ia viaţa. Ca o fiară îmbătată de gustul sângelui, Omul Pădurii nu s-a lăsat luat de lângă pradă decât după intervenţia hotărâtă a trupelor de intervenţie.  

Criminalul în serie Eugen Galeş este considerat, astăzi, unul dintre cei mai periculoşi deţinuţi din România.

Originar din localitatea buzoiană Năeni, Galeş era cunoscut, în 2010, când avea vârsta de 38 de ani, drept ciudatul satului. Nu stătea cu ai lui ci prefera să trăiască ascuns în pădure, unde avea culcuş direct pe pământ, ca un animal sălbatic.

Undeva prin aprilie, fratele său se afla în plin scandal cu o vecină în vârstă de 70 de ani, care reuza să-i cedeze o bucată de pământ pe care o avea în spatele casei.

Într-una din zile, bătrâna a fost găsitămoartă pe câmp. Cineva îi spărsese craniul, iar principalul suspect a fost fratele lui Eugen Galeş, singurul despre care se cunoştea că este certat cu femeia.

În mai puţin de 48 de ore, un bărbat din sat, de 31 de ani, care plecase la câmp, a fost găsit mort. Era dezbrăcat şi fusese ucis în acelaşi mod ca şi bătrâna, iar calul şi căruţa dispăruseră.

Au fost găsite la pârâu, unde atelajul rămăsese împotmolit. Pe capră, cu hăţurile în mână, era silueta înfricoşătoare a lui Eugen Galeş.

Avea părul vâlvoi şi o barbă lungă şi încurcată, plină de iarbă uscată. În plus, după felul în care mirosea se putea înţelege că nu se mai spălase de o bună bucată de vreme.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
criminal,
gandaci,
padure

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.