Omul de afaceri Constantin Bădescu şi alte şase persoane, reţinuţi în dosarul de evaziune de 12 milioane de euro

Postat la 02 noiembrie 2012 22 afişări

Omul de afaceri din Mehedinţi Constantin Bădescu a fost reţinut de procurorii DIICOT, joi noapte, alături de alte şase persoane, în dosarul de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 12 milioane de euro.

Potrivit anchetatorilor, în urma percheziţiilor de joi dimineaţă, când 15 persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT Mehedinţi, şapte personae au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, între acestea fiind şi omul de afaceri Constantin Bădescu, audierile finalizându-se în cursul nopţii. Constantin Bădescu a fost printre ultimele persoane care au ajuns în faţa procurorilor DIICOT, înaintea sa fiind reţinuţi angajaţi ai firmelor sale, dar şi trei personae din localitatea Strehaia.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/omul-de-afaceri-constantin-badescu-si-alte-sase-persoane-retinuti-in-dosarul-de-evaziune-de-12-milioane-de-euro-10272081
10272081
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.