Omul de afaceri care l-a lăsat cu mâna întinsă pe George Simion

Postat la 17 noiembrie 2023 102 afişări

Omul de afaceri care l-a lăsat cu mâna întinsă pe George Simion

Sorin Constantinescu, expert în jocuri de noroc, a decis să decline oferta de a deveni membru de partid, înaintea alegerilor care bat la uşă în 2024.

La începutul săptămânii, omul de afaceri a participat la o conferinţă organizată de AUR, apoi s-a fotografiat la panou cu liderul formaţiunii.

Câteva ore mai târziu, George Simion a anunţat intrarea în partid a lui Sorin Constantinescu, în timp ce acesta a negat că şi-ar fi făcut carnet de partid.

S-a creat astfel o confunzie pe care doar Constantinescu putea s-o spulbere. A decis să ia taurul de coarne într-un comunicat de presă expediat aseară.

Sorin Constantinescu a fost consilierul ex-premierului Ludovic Orban, pe când fostul lider PNL făcea cărţile la Palatul Victoriei. Acum, a respins elegant intrarea în AUR.

Iată comunicatul:

„Vă scriu acest mesaj în urma participării mele la conferinţa Polului Suveranist, organizată de partidul AUR, şi a postării unei fotografii cu mine şi liderul acestui partid, domnul George Simion, prin care era salutată alăturarea mea la această formaţiune.

Am primit invitaţia la conferinţă pentru că susţin ideile acestui partid privitoare la familie, credinţa creştină şi păstrarea identităţii româneşti, cât şi pentru că îmi doresc să văd mai puţină corupţie şi mai mulţi români care găsesc motive să rămână în propria lor ţară.

Nu am participat pentru că mi-aş dori vreo demnitate, celebritate ori avere. Am avut funcţii publice: de aceea vorbesc în cunoştinţă de cauză despre corupţie. Sunt cunoscut de un număr semnificativ de oameni: vreau ca mesajul meu să ajungă la şi mai mulţi dintre conaţionalii mei, atâta vreme cât le poate fi de folos cumva.

Unul dintre avantajele vârstei este experienţa necesară pentru a înţelege că, odată ce ai dobândit realizări profesionale şi confort material, devin mai importante relaţia cu cei apropiaţi şi ceea ce laşi în urmă. De aceea, pentru că preţuiesc fericirea şi liniştea familiei mele dincolo de orice, şi nu vreau ca prezenţa mea în viaţa publică să îi afecteze în niciun fel am decis să fac un pas înapoi şi să îmi întrerup scurta mea incursiune în politică aici!

Le mulţumesc celor de la AUR pentru propunerile generoase, dar consider că nu sunt pregătit să fac acest pas! Am fost şocat de atacurile murdare la adresa mea, nu neapărat de la conturile false ale unor troli din alte partide, cât de la oameni pe care i-am ajutat într-un fel sau altul de-a lungul anilor şi care au şters cu buretele orice lucru sau faptă bună pe care am făcut-o!

Activitatea mea va continua în mediul online, atât prin demascarea cazurilor de corupţie şi a abuzurilor, cât şi prin vlogurile culturale, pentru că e important să conştientizăm că există şi bine în ţara noastră. Atât cât îmi stă în putere, vreau să contribui la o schimbare în direcţia aceasta şi sunt dispus să susţin pe oricine are aceeaşi viziune.

Aceste câteva zile care s-au scurs de la postarea domnului George Simion m-au făcut să înţeleg cât pot fi unii oameni de superficiali şi cât de uşor pot judeca fără să cunoască subiectul în sine!

Vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi transmis opinia voastră, contează enorm să ştii cine îţi este alături! Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
om de afaceri,
partid,
aur

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.