LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Omul care tine Europa pe jar. Ce nu stiai despre “lumea ciudata” in care traieste Silvio Berlusconi

Postat la 16 iulie 2011 48 afişări

Desi Legislativul de la Roma a adoptat un plan de austeritate care permite Guvernului sa taie din cheltuielile publice, datoria Italiei ii ingrijoreaza pe liderii Uniunii Europene. In conditiile in care Italia este o tara mult prea mare pentru a putea fi salvata printr-un imprumut extern, toti ochii sunt indreptati catre premierul Silvio Berlusconi, pentru rezolvarea situatiei. Personaj controversat de-a lungul anilor, aflat in permanenta in mijlocul unor scandaluri sexuale sau de frauda fiscala. Europa se teme ca seful Guvernului de la Roma nu va face fata situatiei dificile in care el insusi a impins Italia.

Silvio Berlusconi domina viata politica a Italiei inca din 1994 si daca trebuie gasit un vinovat pentru situatia in care se afla acum Italia, el este acela, scriu jurnalistii de la Business Insider.

The Economist l-a numit, intr-un cover story, "omul care a distrus o intreaga natiune", material pentru care premierul italian a dat publicatia in judecata.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Italia,
Silvio Berlusconi,
criza,
Europa,
zona euro
/actualitate/omul-care-tine-europa-pe-jar-ce-nu-stiai-despre-lumea-ciudata-in-care-traieste-silvio-berlusconi-8500532
8500532
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.