OMAGIU pentru Costică Ştefănescu: Trupul neînsufleţit, depus la stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova

Postat la 22 august 2013 42 afişări

Trupul neînsufleţit al lui Costică Ştefănescu a fost adus, miercuri noapte, la Craiova, iar joi dimineaţă a fost depus la stadionul "Ion Oblemenco" din oraş, foşti colegi, dar şi primarul Lia Olguţa Vasilescu venind să aprindă o lumânare şi să îi aducă un ultim omagiu fostului fotbalist.

OMAGIU pentru Costică Ştefănescu: Trupul neînsufleţit, depus la stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova

 Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Costică Ştefănescu a fost adus miercuri noapte, în jurul orei 23.30, la Craiova şi a fost depus la capela Bisericii Harşu, unde s-au aflat, alături de soţia fostului fotbalist, reprezentanţi ai Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Ulterior, un preot a oficiat o scurtă slujbă religioasă, după care mai mulţi suporteri ai Universităţii Craiova i-au adus un ultim omagiu lui Costică Ştefănescu.

Joi dimineaţă, la ora 9.00, trupul neînsufleţit al fostului fotbalist a fost transportat la stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, fiind depus pe un hol, în dreptul tribunei oficiale, moment în care soţia lui Costică Ştefănescu a izbucnit în plâns spunând: "Te-ai întors la prima ta dragoste! L-am readus la Universitatea Craiova".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/omagiu-pentru-costica-stefanescu-trupul-neinsufletit-depus-la-stadionul-ion-oblemenco-din-craiova-11265738
11265738
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.