Olguţa Vasilescu: CS U Craiova are deja antrenor, 22 de jucători şi buget de 1,5 milioane de euro

Postat la 27 iunie 2013 99 afişări

Primarul municipiului Craiova, Olguţa Vasilescu, a anunţat, joi, că echipa CS Universitatea Craiova are deja antrenor, un lot de 22 de jucători, buget de 1,5 milioane de euro şi va evolua în ediţia 2013-2014 a Ligii a II pe locul pus la dispoziţie de FRF.

Olguţa Vasilescu: CS U Craiova are deja antrenor, 22 de jucători şi buget de 1,5 milioane de euro

 "Va fi o asociere între municipalitate, care va veni cu stadionul şi locul în Liga a II-a, Clubul Sportiv Universitatea Craiova, condus de Pavel Badea şi Corneliu Andrei Stroe, şi o societate a unui investitor puternic, care va fi prezentat în curând. Acesta este suporter de mic al Ştiinţei şi va finanţa în primă fază clubul cu 1,5 milioane de euro, are deja 22 de jucători şi un antrenor, care, deşi nu este oltean, este unul de valoare", a declarat primarul, fără a preciza cine este tehnicianul echipei.

Olguţa Vasilescu s-a întâlnit cu preşedintele CS Universitatea Craiova, Pavel Badea şi cu foşti fotbalişti printre care Cămătaru, Beldeanu, Negrilă, Ungureanu, Donose, Irimescu, aceştia confirmându-i susţinerea totală şi necondiţionată pentru noul proiect. "Am spus că oraşul nu va susţine decât Universitatea Craiova, iar echipa se va numi CS Universitatea Craiova.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/olguta-vasilescu-cs-u-craiova-are-deja-antrenor-22-de-jucatori-si-buget-de-1-5-milioane-de-euro-11035588
11035588
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.