Olguţa Vasilescu: Construcţia autostrăzii Piteşti - Craiova va începe anul viitor. Cât vor costa lucrările

Postat la 22 aprilie 2013 28 afişări

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, luni, că au fost începute procedurile pentru construcţia prin concesiune a autostrăzii Piteşti- Craiova, lucrările urmând să înceapă cel mai probabil anul viitor, după efectuarea exproprierilor.

Olguţa Vasilescu: Construcţia autostrăzii Piteşti - Craiova va începe anul viitor. Cât vor costa lucrările

 "Am avut emoţii că domnul Dragnea (ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, n.r.) ar putea să tragă autostrada de sud pe la Alexandria. Desigur, şi aceea era bună pentru noi, însă mai importantă pentru noi este autostrada Piteşti-Craiova, pentru că ne leagă de un alt oraş important pentru industria de maşini, iar Ford a cerut autostradă care să ne lege de Piteşti. Putem spune acum că vom avea autostradă până la Constanţa şi nu mai pot spune investitorii că nu pot veni la Craiova din cauza infrastructurii care nu le permite să-şi scoată producţia din fabrică", a declarat primarul.

Vasilescu a afirmat că există discuţii cu mai multe firme privind construcţia autostrăzii şi că aceasta va costa 1,5 miliarde de euro.

"Se poartă discuţii cu mai multe firme interesate. Eu cred că lucrările nu vor începe mai devreme de anul viitor pentru că mai întâi trebuie să se facă exproprierile. Autostrada va costa 1,5 miliarde de euro", a mai spus primarul Craiovei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/olguta-vasilescu-constructia-autostrazii-pitesti-craiova-va-incepe-anul-viitor-cat-vor-costa-lucrarile-10780536
10780536
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.