Olanda nu mai vrea să fie numită Olanda. Care este denumirea pe care vor autorităţile să o promoveze

Postat la 07 octombrie 2019 215 afişări

Guvernul olandez vrea ca numele ţării să nu mai fie asociat cu Olanda, ci să fie folosit mai des numele oficial al statului – Regatul Ţărilor de Jos.

Olanda nu mai vrea să fie numită Olanda. Care este denumirea pe care vor autorităţile să o promoveze

Oficial, ţara vecină Belgiei se numeşte Netherlands (Ţările de Jos), însă în rândul străinilor este mai cunoscută sub numele de Olanda, care este doar o provincie a ţării. Iar autorităţile de la Amsterdam vor să schimbe acest lucru.

Potrivit The Guardian, campania de rebranding naţional - care a fost discutată cu lideri locali de business, organizaţii de turism şi cu guvernul central, va fi lansată la finalul acestui an.

Miniştrii vor, astfel, să facă o schimbare asupra felului în care percep străinii ţara, asociată cel mai des cu consumul de droguri şi cu Districtul Roşu din Amsterdam, scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
olanda,
refuz,
autoritati,
numire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.