Oficiul European de Lupta Antifrauda analizeaza informatiile din "Sunday Times" pentru a vedea daca demareaza o investigatie

Postat la 21 martie 2011 12 afişări

Oficiul European de Lupta Antifrauda este la curent cu informatiile aparute in "The Sunday Times" şi evalueaza in prezent daca deschiderea unei investigatii este in competenta sa, a comunicat, luni, pentru MEDIAFAX, Serviciul de presa al OLAF de la Bruxelles.

"OLAF este la curent cu informatiile aparute in Sunday Times si preluate si de restul presei. Evaluam informatiile si vedem daca deschiderea unei investigatii in acest caz intra in competenta OLAF", a declarat un reprezentant al serviciului de presa al OLAF. El a tinut sa sublinieze ca este vorba despre o evaluare care ar putea dura saptamani sau luni. Serviciul de presa a insistat ca, inclusiv in cazul deschiderii unei investigatii, OLAF nu da condamnari, aceasta fiind de competenta instantelor nationale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
adrian severin,
coruptie,
acuzatii,
Sunday Times,
OLAF
/actualitate/oficiul-european-de-lupta-antifrauda-analizeaza-informatiile-din-sunday-times-pentru-a-vedea-daca-demareaza-o-investigatie-8082689
8082689
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.